- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Samsung Omnia 7-esem volt a Lumia előtt 2 és fél évig. Azt a telefont nem kellett újraindítani. Sim csere miatt indítottam újra kb 5 alkalommal meg ha jól emlékszem egyszer beakadt a kameraszoftver azért. A mostani Lumiámat is csak a frissítgetések után indítom újra(mert, hogy ez olyanokat is huzamosabb ideig kap). Lehet beszívtál egy rosszabb tipust, de nekem a környezetemben élők sem panaszkodnak a WP-re pedig folyton faggatom őket. Androidra ellenben 1-2 kivétellel mindegyik, azaz 1-2 is csúcskategóriással rendelkezik aminél elvárt lehet azért, hogy normálisan működjön. WP-n egy Lumia 520-as stabilitása, gyorsasága és felhasználói élménye tökön rúgja még a közép kategóriás androidos telókat is azért ezt is nézd. Galaxy S3-at például lazán alázza és ezt tapasztalatból mondom. Lehet tudásban nincs még a topon a WP(bár ezt is inkább csak olvasom nem tapasztalom), de legalább folyamatosan fejlődik és Lumiák közül az összes megkapja az újabb frissítéseket is még a 2 éves modellek is mint a 920-am.
Na mindegy nem akarok vitát generálni, ti vegyetek androidot ha jól esik én maradok a Windows-nál
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest