Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy mit írsz, akkor is beléd kötnek, ha van rajtad sapka, ha nincs.
Igazából így végiggondolva a hasonló sztorikat az a közös pont, hogy belém kötnek valami írott vagy íratlan szabályra hivatkozva, ami egy az egyben hülyeség, aztán közben vérben forog a szemük, mert ők feljogosítva érzik magukat. Előtte olvastam, hogy más meg úgy járt, hogy azt mondták neki, hogy csak elit fotósok képei mehetnek ki. Bár megnézve a képeket rohadtul nem azok. Az említett étteremnél is utólag volt a vélemények között, hogy be akartak menni egy kávéra, aztán kiszórták őket, mert hogy ez egy elit hely.
Tudod attól elit, hogy bunkó pincérek szolgálnak ki urizáló idiótákat.
Én egyébként kajálni mentem be, csak szomjas voltam, és nem volt kedvem fél órát várni a vízre, amíg találnak nekünk asztalt, de úgy látszik ezt sem lehet. Egy mekiben jóval komolyabb kiszolgálást kaptam volna a kölyköktől. Lehet legközelebb oda is megyek, bár elvből sosem eszem ilyen láncokban.
Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest