- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #7053 üzenetére
Értem, hogy kicsi, de tényleg csak próbaüzem lenne, kóstolás szintjén, így a mennyiség nem számít. Ha bejön veszek nagyobbat, elsősorban 3, alkalmanként 4 személyre. Aztán gondoltam eladnám a kicsit. Már ha el lehet ezeket adni használtan. Tudom, a nagyobbat is el lehetne
-
tylerddd
veterán
Üdv! Soha nem ettem még semmilyen airfryerben készült ételt. Kipróbálnám a technológiát egy kisebb, olcsóbb eszközzel. Jó lenne, ha elérhető lenne MM-ban, mert oda meg lenne utalványom. Mit ajánlanátok? 30k körül már vannak kommerszebb márkákból is, ahogy néztem. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Erről az Electrolux masináról vélemény esetleg? Méretét és árát tekintve ezt találtam eddig legmegfelelőbbnek. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest