Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
Gyakran sütők benne sültkrumplit, amit a kosárban x időközönként átszoktam rázni, ezt a rácsossal problémásnak gondolnám,
Rács berakását is problémásnak éreztem, közepén tudod csak megfogni, de igazándiból nincs fogása, és próbálod nem bele ejteni az üstbe,
Pedig ha annyit csináltak volna, hogy van 4 szilikon tappancs van a rács oldalán, ami annyival nagyobb, hogy nem esik bele az üstbe, hanem szépen le lehet tolni a rácsot az üst aljára, akkor semmi gondom nem lenne, valószinűleg ez adna annyi tartást is, hogyha az ember megszeretné rázni a sültkrumplit, akkor semmi gondom nem lenne vele,
BTW, lehet, hogy egyébként is lehet rázni az üstöt probléma nélkül, én csupán féltem attól, hogy ez használat közben derülne ki, és utána már nem lehet, meg nem is akartam volna visszaküldeni.
@Breki
Mármint a kosaras gépet az üst+rács rendszerűhöz képest ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest