- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
#20584850 #4235 üzenetére
Jó gépek nem vitás, de ahogy írod túl vannak árazva idehaza
Külföldön meg nem tétel úgy általában, pár napi fizetésükAz hogy ajánlgatják hát valamilyen érdekük fűződik hozzá, ha más nem önigazolás, hogy nem követtek el hibát hogy túlárazva a név miatt olyat vettek, ha sokan veszik akkor már igazolva is vannak hogy olyat vetek
Az meg hogy videókba egyes emberek mivel főznek, egy szavukat se szabad elhinni, legtöbbje támogatásként kapja a gépet, ha csak a gépet kap és esetleg még pénzt is mellé, na tőlük objektív véleményt elvárni nem szabad(sose fogja elmondani hogy más gép mibe jobb, vagy mibe rossz az a gép)
Amúgy ez itt a PH-n is tapasztalható más fórumokon, jó pár éve a nyomtatós fórum ezért is halt ki, mert sokak csak egy márkát nyomtak, még ha nem is arról kérdezett a kérdező
Én ha elkezdem használni a Siguro gépet biztos le fogom írni ha hibát tapasztalok, mint ahogy a Tefal gépem esetén is tettem
(még kis sincs bontva a doboz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest