Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lipi9988
csendes tag
válasz
Cathulhu
üzenetére
Ezen jót derültem... csak sajnos egyre inkább ez a jellemző...
De különben is, tényleg igazad van! Miért nem utaljuk át a fizetésünk felét az UBI-nak? Ha játékot már nem kapunk, legalább ők járjanak jó!
Nevetséges, komolyan... Fizetsz, aztán megkapod a játék felét. A másik felét meg töltögesd le a sz*ros szerverükről! Elnézést, de aki erre azt mondja, hogy így van jól, az vagy nagy s*ggfej, vagy jó sokat kapott, hogy ezt mondja... -
Lipi9988
csendes tag
Lehet, de erről a Red Alert jut az eszembe, amikor egy sztálini idézet hangzik el a statisztikáról... vagy mintha az előző kormány beszélt volna az államkasszáról, na de mind1, politikát nem akarom idekeverni egyáltalán, pusztán érzékeltetni szerettem volna, hogy nem mindent kell elhinni, amit olvas az ember. Viszont ha tényleg így van, akkor egészségükre!
Csináljanak jó játékokat, és legyen sok elégedett vevőjük! Ezt kívánom! -
Lipi9988
csendes tag
"Hiába 5ezer ft egy játék, akkor se vennének annyira többen, hogy nagyobb bevételt generáljanak a kiadónak. Ha ez így lenne már rég megtették volna..."
Erre csak azt mondom: Extra profit. Ez az a profit, amiről a kiadó nem hajlandó lemondani... persze, hülye volna. Ahhoz szokott, hogy jó kis játékok után sok lóvét zsebel be. Ma az a helyzet, hogy csakis jó játék után kap lóvét, de nem extra sokat. Annyi lóvét termel, amiből meg lehet élni gondolom, különben nem lenne fejlesztő az UBI-nál sem... Csak ez a pénz, már egyáltalán nem azt a hatalmas összeget jelenti, mint amihez annak idején hozzászoktak.. ez van.
-
Lipi9988
csendes tag
Cracket persze azért is le lehetne tölteni egy játékhoz, mert mondjuk rohadtul nem akarna az ember kiszolgáltatott lenni az UBI szervereinek, vagy akár az Internetnek... ugye? Khmm... Nem feltétlenül kell rögtön arra gondolni, hogy ha valaki crackel, akkor neki nincs meg a játék eredetiben... bár tény és való, hogy ez tűnik a legkézenfekvőbbnek.
Sokat hallottam azt is már, hogy valaki azért tölt le NoDVD cracket egy játékhoz, mert nem akarja az eredeti CD-t, DVD-t agyonkarcolni... lehet kamu is, lehet igaz is... a kérdés az, ki mit feltételez. -
Lipi9988
csendes tag
Meglátjuk, mi lesz ennek az egész DRM-mizériának a vége... az, hogy pénzbe kerül a kiadónak kifejleszteni egy védelmet, lehetséges... ettől még lehet szép kis profitot termelni, ha van aki megveszi a játékot, a szívatás ellenére. Természetesen a legvonzóbb az, ha k*rva sokan vannak, akik szándékoznak megvenni az adott játékot!
Szerintetek az utóbbi verzióra, mennyi esélye van az UBI-nak? Khmmm... ez persze csupán csak egy költői kérdés akart lenni... -
Lipi9988
csendes tag
Hoppá, elnézést! Mielőttt még belémkötnének! Az "eladás"-t, profitra cserélném, és talán jobban megállja a helyét az egész kijelentés, természetesen matematikai szempontból!
A "30%"-ot pedig értsétek, ahogy akarjátok, lehetne akármennyi... úgyis értitek mit akartam mondani az egésszel... Olcsóbb játék, több vásárló, és a legvégén több bevétel, ebben szinte biztos vagyok.. nem írok százalékot! 
-
Lipi9988
csendes tag
Bemész a boltba, veszel egy gatyát, majd mondják neked: "Nem-nem fiacskám! Csak a fele gatyát kapod meg a pénzedért!" Így akarják kompenzálni a bolti szarkák által okozott kárt, és Te szívsz vele, mert csak a fele cuccot kapod meg... Ja, megkapod az egész gatyádat, ha viszel sajtot az eladó néninek!

Én csak azt nem tudom felfogni a mai napig, hogy a kiadók miért nem jöttek rá arra, hogyha a fele annyi pénzért adnák az új játékot, akkor mondjuk 30%-kal több eladást produkálnának. Jóval többet, mintha 10K-ért adnák, és a kutya nem venné. Nagyon nagy IQ-fájternek, vagy skótnak kell lenni ahhoz, hogy erre rájöjjön az ember fia!
És egyetértek azzal, aki azt állítja, hogyha 100Ft-ért adnák a játékot, akkor is lenne kalózkodás. Persze, hogy lenne! Ha naponta minden ember kezébe nyomnának 10.000Ft-ot, akkor is lenne bankrabló, akinek több lóvé kéne. Mások az igények, ennyi...Az egész arról szól, hogy az UBI a legtöbbet akarja kicsikarni az emeberekből... Tudjátok! Az igények, és a bankrablók...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezen jót derültem... csak sajnos egyre inkább ez a jellemző...
Pedig elkezdtem már írni a hsz-t, csak gyorsabb voltál...Azért kösz, hogy figyelmeztetsz... Jó látni, hogy azér nem csak olvastok, de értelmezitek is a leírtakat!