Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Hát a tavalyi meg idei modellek minősége felér a nagy márkájú telefonokkal. Csak példa a teljesség igénye nélkül: Huawei P6, Zopo C2, C3, ZP998, Xiaomi Redmi Note, 1S, Meizu mx sorozat, Vivo Xplay, Dogee és még sorolhatnám. A hazai nyelvezet számára idegesítőnek hangzó neveken kívül ezek nagyon átgondolt, jól összerakott telefonok. Kérdezz olyanokat akiknek már több kínai telefonjuk volt. Nekem ez a mostani a 2. kínai telefonom és túl vagyok már 3 kínai tableten és egyikről se tudnék rosszízűen nyilatkozni.
-
tvamos
nagyúr
Ugy latom, ket verzio van, es van hozzank valo. Nekem kell a 3G, de a 4G meg jobb lenne.
(#9) rdt89 válasza tvamos (#5) üzenetére
K-Touch Nibiru Mars One H1
Ez megbizhato gyarto? Meg sosem hallottam rola.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Lomha 8V
addikt
Hmm, ezek közül szerintem én a ZTE-t választanám, de az neked nagy lesz ha jól értettem. Mondjuk a 4,7 meg az 5,0 már teljesen mindegy, szerintem.
-
trafoka
tag
Jiayu. 6582 chip van benne, amiben javították a 6889 hibáit (pl GPS), és kb egyezik a sebessége a snapdragon 400-zal. A ZTE nagy lenne neked, akkor már inkább Xiaomi. De a preferenciák alapján a Jiayu az ideális.
-
tvamos
nagyúr
A szifon jo otlet, csak nem latok dual-sim-et...
(#2) core2 - Lumia 630? Nem szeretem a WP-t, nincsenek app-ok, amit hasznalnek. (Meg a 620 amugy is nagy csalodas, lassu, korulmenyes... es utalom az internet explorert is.)
(#3) rdt89 - Minden erdekel, akar kinabol is, amint lathatod a felso tablat, rendeltem mar onnan 4 telefont is. (Mind MTK, es egyik sem az igazi.)
(#1) Pr3ciSioN - Hat igen... tetszene a Jiayu, csak hat... az az MTK, az annyira nem tetszik. Amugy lehet, hogy mar megrendeltem volna. Jo a Xiaomi, csak kozben ott a ZTE, alig dragabb, es azert a 2GB RAM, az nem semmi!..
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Fr0z3n
őstag
Csamcsungot vagy szifont
-
rdt89
addikt
Milyen árkategóriában gondolkodsz?
Külföldi rendelés?
Van a logouton, rengeteg kínai telefon teszt, szerintem azokat nyálazd át ott biztos találsz kedvedre valót. -
veterán
Lumia 630?
Üdv. core2
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Amiket írtál szerintem a Jiayu lenne neked jó de én mégis inkább a Xiaomi-t választanám a nagyobb kijelző miatt és szerintem megszoknád a méreteit. Én Sensation Xe -ről ( 126,1 x 65,4 x 11,3 milliméter ) váltottam S3 -ra ( 136,6 x 70,6 x 8,6 milliméter ) eleinte nekem is szokatlan volt de hamar meglehet szokni A lényeg a lényeg én a Xiaomi -ra szavaznék
meg szerintem az néz ki a legjobban de ez szubjektív
[ Szerkesztve ]
\HTC ONE M8 ----> Más nem is kell\ A Reszkessetek Betörők a gyerekek Die Hardja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 5060 micro PC - Core i5 8600T -16GB DDR4 - 256GB NVMe - 1 év gari - ÁFA-s számla is
- Nothing Phone (1) bőr mintás prémium szilikon tok, barna ÚJ! + ajándék hátlapi hidrogél fólia!
- Mini pc Intel 10.gen - 16GB DDR4 - SSD
- Dji avata fly more combo
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest