- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
És ezek tényleg összeomlottak, pont ahogy mondod. És még 1000+ másik, ahogy már említve lett. A startupok 90%-a is bedöglik 5 éven belül (itt nem tudok pontos számokat, csak a hasamra ütöttem, de valami ilyesmi a statisztika).
Azt nem értem, hogy ebből miért következik, hogy minden kriptonak ez a sorsa."Szerintem a kriptopiacon hosszútávú trendekről nem nagyon lehet beszélni, mert nincs hozzá adat. Az látszik, hogy volt egy felfutása, meg az is, hogy az elmúlt fél évben minden elindult lefele."
Már többször megtörtént a felfutás - összeomlás ciklus, legalábbis BTC esetében. Ez pont azt mutatja, hogy bizonyos sokkhatásokkal szemben (akár 80% árfolyamesés) reziliens a rendszer. Egy tipikus piramisjáték ha egyszer bekerül a negatív spirálba akkor nincs visszaút.
A hosszú táv definíciója kérdéses. Kintlévőségek könyvelésénél 1 év+ az hosszú táv, földtörténetileg pedig 100 év is kerekítési különbség. 13 éve van kb BTC, erre az időszakra van adat. Szubjektíven lehet azt mondani, hogy ez nem elég hosszú, de ettől még szerintem nem teljesen figyelmen kívül hagyni az ezidő alatt keletkezett adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest