- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
Köszi a visszajelzést. Nem szeretnék én senkit rábeszélni a kriptora, remélem nem ez jött át. Az a dilemmám, hogy ha nem értek egyet valamivel, akkor menjek-e bele egy érvcsatába, vagy ne.
Ha belemegyek, akkor győzzenek a jobb érvek, ha a másik fél érve jobb, akkor tanultam valamit (mint pl az értékállóság fogalma). Ha determinisztikus állásponttal találkozok (pl: a kripto értéktelen, bármit is mondasz), akkor abból állóháború lehet, ez történik valószínűleg. Ez kiválthatja azt a dinamikát, hogy az egyik fél még erősebben mondja, a másik meg ahogy tud védekezik. Erre gondoltál a "lyukat beszél" alatt?
Ha nem megyek bele, akkor hagyom, hogy egy szakmai fórumon pontatlanságok (legalábbis az én ugyancsak szubjektív véleményemhez képest) hangozzanak el. Mivel kimondottan nehéz szembemenni egy csoport konformitásával (Ash-kísérlet pl) és tapasztalatok alapján személyesen nem sokat veszek ki belőle, ezért inkább nem állok bele. Kivéve nagyritkán, mint pl itt, és ezt is valamennyire bánom
Sajnos még nem jöttem rá, hogyan lenne érdemes ezt a dilemmát megközelíteni, de az ilyen kommentek segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest