- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VinoRosso #22 üzenetére
még mielőtt folytatom, megjegyezném, hogy egy pillanatig sem volt a trollkodás a célja a hozzászólásaimnak, még ha kicsit határozott is lett a hangvétel néhol
szóval, szerintem nem olvastam félre, hanem a srác azóta átírta a hibás részt úgy, hogy jó legyen, de utána meg beírja a #15 hozzászólást, amiben ez szerepel:
Nem a két logikai szint között kell széles sávnak lenni mivel ott jól láthatóan egyáltalán nincs zaj. Éppen ezt használja ki az alapelv mivel pont szűkíteni igyekszik középre a logikai szint meghatározására használt feszültségszintet, mivel a zaj az elvileg eredeti négyszögjel alsó és felső élét módosítja torzitja el. Tehát attól a sávtól kell biztonságos távolságban tartani.
ez pedig így hibás, akárhogy is nézzük
Ne kezdjünk el úgy elbeszélni egymás mellett, hogy közben ugyanazt mondjukmert most az jönne. Te érted miről van szó, én értem, és biztos vagyok benne, hogy kroky3 is rögtön érteni fogja, ha túlteszi magát azon, hogy beszóltam a fordítására
meg hogy kijavítottam, és elolvassa még egyszer amit írtam. És abban meg igaza volt, hogy minden tiszteletet megérdemel azért, hogy egyáltalán írt a témáról, magamtól nem hiszem, hogy utánanéztem volna.
peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest