- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
Load line nélkül is van csak kisebb .Azzal jelentősen nagyobb. Nehéz lett volna bekapcsolni mivel azon a lapon nincsen.
Egy régebbi tipusú 3 fázisú giga lap volt ami már fogadja a quadokat. GA-9xx .nemírok teljes tipust még beperel a gyártó!
Ott a kevés fázis miatt volt olyan magas. V droop nélkül valószinű kb 2-3 tized voltal lehetett volna nagyobb azaz 1,9-2V De ezek mint írtam nagyon rövid impulzusok azért nem megy tönkre könnyen a proci.
Deadmeat: Látom van aki azért pontosan érti amit írtam.Annyit tudsz ellene tenni, hogy nem kapcsolod be ha van ill, nem nem csinálsz Vdroop modot. valamint vigyázol a feszekkel.Vdroopal Szerintem az 1,36v megfelelő hűtéssel max 1,4v mellett valószinűleg nem okoz problémát.1.36- nál 100 %.hogy nincs! Mert úgy bőven beleesik a tűrésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Hardcore café
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest