Hirdetés
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
válasz
Csabroncka #8 üzenetére
Szerintem pont emiatt nincs jelentősége a vízmélységnek, bokáig érőben is meg lehet fulladni, ha pedig már ellep a víz, akkor eléggé eltörpül a jelentősége, hogy 3 vagy 10 méter mély. A folyóvizek iránti tiszteletem pedig töretlen, nem feltétlen akarom letesztelni, hogyha valami örvény lehúz magával, akkor fel tudok e jönni annyi idő alatt, míg az első két deci vizet belélegzem.
@Medocsabi: Soltvadkertre szoktunk járni fürdeni, a vízimentő leginkább a parton van, hogyha valami baj történne valamelyik úszóval akkor ugyanannyi esélye lenne kimenteni, mint egy úszni nem, vagy kevésbé jól tudó embernek, mivel mielőtt elmerülne be sem érne. Kb. keménypapírból is lehetne a csónak, ugyanannyi haszna lenne a biztonságérzet felesleges illúzióját ugyanúgy megkapnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest