Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janeszgol
üzenetére
" ... ezek szerint ez egy jó márka." - alapvetően az, bár vannak jól és kevésbé jól sikerült hangszórói. Szerintem pl. ez a T2 Plus egy jobban sikerült darab, és meg merném kockáztatni, hogy a "sima" T6-nál (haverét hallottam) jobban, ill. szebben szól (persze lehet halkabban). Az korábban felsoroltak pedig egyértelműen felé helyezik (hiába olcsóbb).
Egyébként nagyon sok jó, ill. jobbnál-jobb ár/teljesítményű márka van, amire érdemes egy pillantást vetni, amikor az ember BT-s hangszórót, BT-s fülhallgatót vagy éppen vezetékest (!) akar venni. Én pl. szinte teljesen leszoktam az itthon ismert "nagy márkák" cuccairól, mert kintről (és most már lassan itthon is) olcsóbban, és jobbat kap az ember ...
(#22) hangyász2
+1 pl. ugye a mindenhol erősen ajánlott, ill. best-by "Spunky Beat"(#19) Aprósólyom
" ... a kihangosítási funkció minősége ... "
Ez számomra is rejtély, miért marad ki szinte az összes review-ból
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő