Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janeszgol
üzenetére
" ... ezek szerint ez egy jó márka." - alapvetően az, bár vannak jól és kevésbé jól sikerült hangszórói. Szerintem pl. ez a T2 Plus egy jobban sikerült darab, és meg merném kockáztatni, hogy a "sima" T6-nál (haverét hallottam) jobban, ill. szebben szól (persze lehet halkabban). Az korábban felsoroltak pedig egyértelműen felé helyezik (hiába olcsóbb).
Egyébként nagyon sok jó, ill. jobbnál-jobb ár/teljesítményű márka van, amire érdemes egy pillantást vetni, amikor az ember BT-s hangszórót, BT-s fülhallgatót vagy éppen vezetékest (!) akar venni. Én pl. szinte teljesen leszoktam az itthon ismert "nagy márkák" cuccairól, mert kintről (és most már lassan itthon is) olcsóbban, és jobbat kap az ember ...
(#22) hangyász2
+1 pl. ugye a mindenhol erősen ajánlott, ill. best-by "Spunky Beat"(#19) Aprósólyom
" ... a kihangosítási funkció minősége ... "
Ez számomra is rejtély, miért marad ki szinte az összes review-ból
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Synology NAS
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EAFC 26
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest