Új hozzászólás Aktív témák

• nixx-21

őstag

érdekes.....nem gondoltam volna hogy ennyit kell szöszmötölni vele, hogy összejöjjön :U :N
    mellesleg engem az idegbaj kerülgetett volna h még ennyit kell költeni kábelekre :D már majdnem egy 4. monitor ára :D

nem tudom ki hogy van vele de engem érdekelne az anyagi része :U
    mondjuk a végére lehetne egy összegzés, hogy:
    átalakító X forint
    monitorok X forint
    stbstb :K

hogy úgy valójában mennyibe van egy ilyen rendszer :R

mod:
    mellesleg nem rég még én is kipróbáltam (persze sehol nem volt még az Eyefinity)
    még az X1600PRO-ra kötöttem kettő monitort...
    hatalmas szabadságérzetet ad az embernek hogy az egyiken nézhet mondjuk egy filmet (vagy akár youtubeot) másikon msnezhet, Photoshop, PH! vagy akármimás..

aztán jött a HD4670-es kari itt újra összehoztam a 2 monitoros rendszer-t és már játszottam is vele:
    -Crysis [igen a kis 4670-esen is egész jól futott]
    -Call of Duty 4
    -Burnout Paradise

utóbbi hihetelenül kompatibilis a többmonitoros megoldásokkal;
    személyre szabhatod hova rakja a HUD-ot,
    kiválszthatod h melyik oldalon legyen az a +1 monitor vagy netán középre legyen rakva a történet és mindkét oldalon szélesedjen

összegezve nekem ugye csak 2 monitor volt egymás mellé rakva felbontás 2560*1024-es volt középen volt a kávája a monitornak Burnoutnál nagyon hamar hozzá szoktam h középen van egy fekete csík szinte már el is tűnt...
    FPS-eknél volt egy kicsit érdekes mert ugye a célzás szempontjából középre helyezett célkereszt megszélesedett :D de hozzászoktam :K
    irtózatosan emg tudja növelni a játékélményt az egyszer biztos :K :R

ha igény van rá linkelhetek pár screenshot-ot :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés