- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbalus2k
csendes tag
válasz
vargalex #194 üzenetére
Nos lényeg a lényeg a router úgy jó ahogy van
és játszok 2-3 hetet mint minden rendes "kütyü buzi", hogy kitaláljam melyik Firmware DD vagy Open
! Amúgy a kérdés azért érdekes mert Open-t ki akarom próbálni, DD-m meg van egy LinkSyS WRT54GL-n routerek ős apján, csak tapasztalatotok szempontjából érdeklődtem... De akkor próba cseresznye
(szükséges és elégséges azért ütött
)
Köszönöm a segítséget!
ui.: szerencsém volt egy OpenNaS-os 25Tb/s koliszerverhez alias Wiki. Samba hajtotta és igen komolyan meg voltam vele elégedve, ha a router legalább 5-7mb/s sebbességgel tud streamelni (wiki - 70mb/s) akkor már kényelmes lehet több gép között (7mb/s-en már HD is átpötyög, arról nem beszélve, ha csak 1-2 képet, mp3-at tárolok rajta) és megismerkedni is jó móka lesz vele...
-
Speeedfire
félisten
-
dejo60
csendes tag
válasz
vargalex #153 üzenetére
Köszi, hogy szóltál.
A DD-WRT-ről OpenWRT-re és OpenWRT-ről DD-WRT-re szabad-e az átjárás? Vagy ott is kell trükközni?
Amúgy tényleg, mi lehet a gyári WR-1043ND firmware elején amit le kell vágni?
A DD-WRT-t azért akarom kipróbálni, mer arra gondolok, hogy alapból benne van egy csomó dolog amire nekem szükségem lehet. Az általános router dolgokon kívül nyomtató megosztás és USB-s tároló (külső vincseszter) megosztás. A DD-WRT-vel már van is némi tapasztalatom egy Asus WL-520GU-n. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged