Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Most valtottam en is majd' 2honapja, i6s-rol galaxy s8-ra, soha nem volt elotte androidom, iphone 2G-tol kezdve csak szifonnal rendelkeztem 3nap alatt teljesen megszoktam a rendszert es a telefont igazabol az appok amiket az ember hasznal ugyan azok, a beallitasokba meg melyebben csak elso beuzemeleskor lep be az ember szoval en sem ertem a valtastol valo ilyen elidegenedest plane, hogy a smart switch-el a nevjegyzektol kezdve az emaileken at a kepek-videokig mindent at lehet menteni direktbe egyikrol a masikra sot meg az appokkat es kilistazza es letolti ha kell.. egy dolog idegesit a beallitasok gomb a billentyuzeten a space mellett..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest