- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
freshtests
csendes tag
-
Pukkancs
aktív tag
válasz
Thunderzolee #2 üzenetére
Voltak olyan idők, amikor úgy hitték, hogy a fogak romlását egy kártevő okozza, innét származik a neve: fogszuvasodás. Gondolom, a fájó fogakat kihúzták, fájdalomcsillapítónak pedig alkoholt használhattak, később ólommal vagy arannyal tömték be a fogakat. Részletesebben írnak róla a Wikipédián is.
-
-
Pukkancs
aktív tag
Anno még kora tavasszal nekem is elkezdődött a fogfájásom, elején még annyira nem volt vészes, a végén már csak a cataflam segített (jobban voltam tőle, mint fogfájás előtt
), egy olyan fogam fájt, ami kb úgy állt ki az ínyemből, mint a földből egy 500 éves vár, amit 400 éve leromboltak. A doki rendes volt, benyomott pár érzéstelenítőt, azt nekiállt kiszedni: előbb szétcsiszolta az egészet, aztán kicsit szadizta, de nem éreztem, közben mondta, hogy 3 gyöke van, és pár roppanást fogok hallani, mert háromfelé töri, és gyökönként fogja kiszedni
a vicc az egészben az volt, hogy az egész procedúra alig fájt, és utána sem volt semmi említésre méltó fájdalmam, pedig össze is lett varrva (azt hogy utáltam, ott lógott leghátul a drót). Még egy kis poén is volt benne, miközben húzta, behunytam a szemem, de hirtelen megszólalt, hogy nézzétek, ott a bölcsességfog, erre kinyitottam, és kb 3 nővér bámult bele a számba, de inkább nem röhögtem
. Még azt is mondta az orvos, hogy a helyére fog nőni a bölcsességfog, ami amúgy hátrébb van, de oda fog csúszni, hát ki is nőtt, csak a másik oldalon, így az egyik oldalon leghátul kettővel több fog van, mint a másik oldalon
Új hozzászólás Aktív témák
lo Van kedvem karcolni néhány sort még lefekvés előtt, de hova máshova, mint ide )Az egész 3 nappal ezelőtt kezdődött (na...
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest