- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt sem tudtam, hogy az még létezik
Egyébként Zenta mellett, csak azt akkor nem tudtam megadni...
Most München, 2 éve... és remélem még nagyon sok. Szeretnék itt is maradni, itt érzem jól magam igazán.(#2) EczkE
Hát ja... Épp onnét esett le, hogy kaptam a cégből egy ajándékot, mert 2 éve ott vagyok. Akkor mondtam, hogy bakker, tényleg

(#3) Jamby18
Sulit ne hagyd szerintem sem, 1 év múlva is lesz állás biztosan, itt mindig van mindenféle. Itt csak az nem dolgozik, aki nem akar, az meg kapja be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amit kérdezel, hogy mennyire jó dolog... fogalmam nincs. Én IT körben mozgok inkább, de elsülhet jól is a dolog. Meg kell nézni a céget, hátteret... kin keresztül mennek ki, ha nem direktbe, meg ilyenek. Utána kell járni a dolognak, mert sok ilyen "kitelepítem a munkást" cég van, akik átverik a népet.
Viszont nézd a jó oldalát, ha a haverjaid beszopják, akkor te már nem fogod
-
Jamby18
senior tag
Haveromék egy hónapon belül mennek ki 4-en Brémá-ba kutyatáp csomagoló gyárba. Én is mennék mert rossz lesz így egyedül, de 1 évem van még az érettségiből nem akarom kidobni az eddigi 2 évemet.
Egyébként ez a kutyatáp csomagolós dolog mennyire jó? Gondolok itt arra hogy nincs nagyon átverés szaga, hogy kiviszik őket busszal majd jól ott hagyják fizetés nélkül. Saját pénzből mennek ki. Mert akkor júniusban én is mennék utánuk. -
EczkE
veterán
Már két éve?
Tényleg repül az idő. 
-
Melyik város? Mert a PH térkép szerint még mindig Zentán élsz

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyébként Zenta mellett, csak azt akkor nem tudtam megadni...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg repül az idő.