- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosand86
csendes tag
Azért az furcsa, hogy Amerikában kapni i5-el, 750GB-os merevlemezzel kb fele árban (1000 USD+adó). Itt meg csak a csúcsverziókat árulják. De hát Magyarország jobban teljesít. Úgy néz ki a Toshiba Magyarország csak a propaganda adásokat nézi.
Még Szerbiában is kapható olcsóbb SSD nélküli változat átszámolva 400-450ezerért. Komolyan nem értem miért nem lehet szélesebb termékskálával megjelenni a piacon.9éve Toshiba laptopjaim vannak(összesen kettő!, ráadásul a szélesebb családban is van vagy 4, és mind hibátlan), éppen esedékes a harmadik, és mivel az előző kettő nagyon jól bírja szerettem volna, hogy a következő is Toshiba legyen. De ennyit nem vagyok hajlandó adni érte, nem kell nekem SSD!
Úgyhogy szerintem Lenovo y50 vagy y510p lesz belőle (azonos teljesítmény, fele ár, remélhetőleg nem sokkal rosszabb minőség). Aztán ha a Toshiba leszállt a magas lóról, lehet visszanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest