Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
A Fallout 1 és 2 cselekménye között 80 év telik el, ezért Vic még nem élt az első rész idején. Ezt a kis gubancot feloldhatod azzal, hogy EZ a Vic a Fallout 2-beli Vic nagyapja (idősebb-idősebb Vic
) Így a rabszolgaság családi hagyomány lehet, ami újabb poén! 
Amúgy New Reno nagyjából útba is esik a 13-as Menedék ás Arroyo között, zóval az ötlet mindenképpen jó. Mivel Reno ma is megvan, nyílván a Fallout 1 idején is megvolt/lesz.
Na befejeztem az okoskodást, bocsánat! -
Sidaries
őstag
Az eredeti sztori szerint nem. Ez a történet a Fallout 1 idejében játszódik. Akkor amikor a Menedéklakó már végzett a főmutánssal és kitagadták a Vaultból. A történet szerint elment északra és Arroyoban telepedett le. Ez az északra tartó úton történik.
Itt Vic még fiatalember mig a Fallout 2-ben már olyan 60 körül jár szerintem. (legalábbis a Vault Cityben lévő lánya szerintem van vagy 30 éves) Szóval ez olyan 40-45 évvel a Fallout 2 előtt és pár évvel a Fallout 1 után játszódik. Akkor pedig New Reno már megvolt, szóval akár járhatott is ott.
( az meg szerintem külön poén, hogy Vicet neki is meg kellett szabaditani és majd az utódja is ki fogja.
) -
Sidaries
őstag
-
Vakegérke
félisten
Klassz, csak lehetett volna hosszabb is.

-
Tim82
félisten
Fallout 2, bakker - like it, tenkjú!

Mindjárt előveszem a CD-ket és újra felrakom.

-
Huuu, ez jó.

Várom a sorozat többi részét.

-
Wolverine
félisten
Fallout
Ez minimum egy triplacsavar... Jó írás lett, milőbbi folytatást remélek 
-
Sidaries
őstag
Linkek a teljesebb megértéshez:
Valamint a szokásos. Ez egy sorozat. Ha ez tetszett akkor lehet, hogy az előzmények is tetszeni fognak. Valamint ha valakinek valami helyesírási gebasz böki a szemét, akkor szóljon nyugodtan. Ja és tudom, hogy nem mindenhol korrekt és sok a sztereotípia. Direkt van.
A fordításokkal kicsit következetlen voltam. Dogmeat jól hangzik, viszont a Vault Dweller helyett a Menedéklakót használtam. Ezért elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi