Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
A Fallout 1 és 2 cselekménye között 80 év telik el, ezért Vic még nem élt az első rész idején. Ezt a kis gubancot feloldhatod azzal, hogy EZ a Vic a Fallout 2-beli Vic nagyapja (idősebb-idősebb Vic
) Így a rabszolgaság családi hagyomány lehet, ami újabb poén! 
Amúgy New Reno nagyjából útba is esik a 13-as Menedék ás Arroyo között, zóval az ötlet mindenképpen jó. Mivel Reno ma is megvan, nyílván a Fallout 1 idején is megvolt/lesz.
Na befejeztem az okoskodást, bocsánat! -
Sidaries
őstag
Az eredeti sztori szerint nem. Ez a történet a Fallout 1 idejében játszódik. Akkor amikor a Menedéklakó már végzett a főmutánssal és kitagadták a Vaultból. A történet szerint elment északra és Arroyoban telepedett le. Ez az északra tartó úton történik.
Itt Vic még fiatalember mig a Fallout 2-ben már olyan 60 körül jár szerintem. (legalábbis a Vault Cityben lévő lánya szerintem van vagy 30 éves) Szóval ez olyan 40-45 évvel a Fallout 2 előtt és pár évvel a Fallout 1 után játszódik. Akkor pedig New Reno már megvolt, szóval akár járhatott is ott.
( az meg szerintem külön poén, hogy Vicet neki is meg kellett szabaditani és majd az utódja is ki fogja.
) -
Sidaries
őstag
-
Vakegérke
félisten
Klassz, csak lehetett volna hosszabb is.

-
Tim82
félisten
Fallout 2, bakker - like it, tenkjú!

Mindjárt előveszem a CD-ket és újra felrakom.

-
Huuu, ez jó.

Várom a sorozat többi részét.

-
Wolverine
félisten
Fallout
Ez minimum egy triplacsavar... Jó írás lett, milőbbi folytatást remélek 
-
Sidaries
őstag
Linkek a teljesebb megértéshez:
Valamint a szokásos. Ez egy sorozat. Ha ez tetszett akkor lehet, hogy az előzmények is tetszeni fognak. Valamint ha valakinek valami helyesírási gebasz böki a szemét, akkor szóljon nyugodtan. Ja és tudom, hogy nem mindenhol korrekt és sok a sztereotípia. Direkt van.
A fordításokkal kicsit következetlen voltam. Dogmeat jól hangzik, viszont a Vault Dweller helyett a Menedéklakót használtam. Ezért elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest