Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Linkek a teljesebb megértéshez:
Valamint a szokásos. Ez egy sorozat. Ha ez tetszett akkor lehet, hogy az előzmények is tetszeni fognak. Valamint ha valakinek valami helyesírási gebasz böki a szemét, akkor szóljon nyugodtan. Ja és tudom, hogy nem mindenhol korrekt és sok a sztereotípia. Direkt van.
A fordításokkal kicsit következetlen voltam. Dogmeat jól hangzik, viszont a Vault Dweller helyett a Menedéklakót használtam. Ezért elnézést kérek.I am the Visionaire, follow me if you dare...
-
Sidaries
őstag
Nem akartam hosszabbat, mert szerintem ennyi a könnyen gyorsan elolvasható. Már igy is kicsit hosszabb a többinél. A következő rész meg majd valamikor a jövő héten remélhetőleg megérkezik. Most jobban állok, mert van egy alapvető elképzelésem, hogy miről fog szólni.
I am the Visionaire, follow me if you dare...
-
Sidaries
őstag
Az eredeti sztori szerint nem. Ez a történet a Fallout 1 idejében játszódik. Akkor amikor a Menedéklakó már végzett a főmutánssal és kitagadták a Vaultból. A történet szerint elment északra és Arroyoban telepedett le. Ez az északra tartó úton történik.
Itt Vic még fiatalember mig a Fallout 2-ben már olyan 60 körül jár szerintem. (legalábbis a Vault Cityben lévő lánya szerintem van vagy 30 éves) Szóval ez olyan 40-45 évvel a Fallout 2 előtt és pár évvel a Fallout 1 után játszódik. Akkor pedig New Reno már megvolt, szóval akár járhatott is ott.
( az meg szerintem külön poén, hogy Vicet neki is meg kellett szabaditani és majd az utódja is ki fogja. )[ Szerkesztve ]
I am the Visionaire, follow me if you dare...
-
Sidaries
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest