Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Mint írtam, a Telenoros netet nem fogyasztja a MyTV, tehát TV szempontból mindegy, hogy mennyi mobilneted van.
A Vorke -t tulképp stickes-mobilnetes "router" -nek szántam, de kiderült, hogy alkalmatlan, mert a Win azonnal lezabálta az akkor még korlátos netemet és persze fogta a sávszélességet is. Elvileg van benne egy "metered mód", aminél nem frissítget a Win. Csakhogy ezt akkor még csak Wifi és modemes kapcsolatnál lehetett aktiválni, Lan kapcsolatnál nem. A Hi-Linkes 4G USB stick úgy működik, hogy egy virtuális LAN portot emulál, így az OS Lanon csatlakozott külső eszközként látja a saját USB -jén lógó modemet. Azóta javították ezt a hibát, de most már kenje a hajára a Microsoft a hibajavítását!
Utóljára XP -t használtam, úgy bambultam a Win10 -re, mint borjú ....
Gondoltam, megpróbálok vmi ismerős környezetet kialakítani. VLC, Firefox, TotalCommander, stb. Találtam vmi alkalmazásboltot, de Firefoxot nem találtam benne. Na, ennyi volt nekem a Win10.
Androidon meg kell találni azokat a szoftvereket, amiket egérrel is lehet kezelni. Néhány addon -nal a Firefox jól működik. VLC, nPlayer. SolidExplorer Classic. Megy a húzásos művelet, többes kijelölés, stb. Általában a duplaklikkes nagyítás (második klikk tartás közben egér fel/le) is működik az alkalmazásokban. Firefox egy kiegészítővel ilyenkor automatikusan áttördeli a szöveget. Vágólapkezelő: Clipper+ with sync. Sok alkalmazást jobban szeretek Androidos kliensben használni, mint mondjuk webes felületen. Pl. Gmail, Google Térkép. Arról nem is szólva, hogy ott vannak a megvásárolt alkalmazásaim. Megyek a Play -re, kiválasztom, települ, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- iPhone 17 Pro Max 256 Gb
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest