- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
tordaitibi #18 üzenetére
Mint írtam, a Telenoros netet nem fogyasztja a MyTV, tehát TV szempontból mindegy, hogy mennyi mobilneted van.
A Vorke -t tulképp stickes-mobilnetes "router" -nek szántam, de kiderült, hogy alkalmatlan, mert a Win azonnal lezabálta az akkor még korlátos netemet és persze fogta a sávszélességet is. Elvileg van benne egy "metered mód", aminél nem frissítget a Win. Csakhogy ezt akkor még csak Wifi és modemes kapcsolatnál lehetett aktiválni, Lan kapcsolatnál nem. A Hi-Linkes 4G USB stick úgy működik, hogy egy virtuális LAN portot emulál, így az OS Lanon csatlakozott külső eszközként látja a saját USB -jén lógó modemet. Azóta javították ezt a hibát, de most már kenje a hajára a Microsoft a hibajavítását!
Utóljára XP -t használtam, úgy bambultam a Win10 -re, mint borjú ....
Gondoltam, megpróbálok vmi ismerős környezetet kialakítani. VLC, Firefox, TotalCommander, stb. Találtam vmi alkalmazásboltot, de Firefoxot nem találtam benne. Na, ennyi volt nekem a Win10.
Androidon meg kell találni azokat a szoftvereket, amiket egérrel is lehet kezelni. Néhány addon -nal a Firefox jól működik. VLC, nPlayer. SolidExplorer Classic. Megy a húzásos művelet, többes kijelölés, stb. Általában a duplaklikkes nagyítás (második klikk tartás közben egér fel/le) is működik az alkalmazásokban. Firefox egy kiegészítővel ilyenkor automatikusan áttördeli a szöveget. Vágólapkezelő: Clipper+ with sync. Sok alkalmazást jobban szeretek Androidos kliensben használni, mint mondjuk webes felületen. Pl. Gmail, Google Térkép. Arról nem is szólva, hogy ott vannak a megvásárolt alkalmazásaim. Megyek a Play -re, kiválasztom, települ, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest