Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Na ha tényleg 4000-ért vetted, akkor legyél szíves, áruld el nekem: hol is vetted? .
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Kassadin
addikt
Jó hogy még nem tescos szintű egér, amikor újonnan 17 ezer forint...
hoffman_: Te is nyugodtan adhatsz rá választ.
tommjee: Amúgy az egy dolog, hogy ki mivel játszik, a világ legjobb quake játékosa meg intellimouse 1.1-t használ ha jók az infóim. A saját ízlésed/kényelmed legyen a szempont, ne az hogy ki mivel játszik. És amúgy is, nyilván nem maguknak veszik(szponzor), vagy ha igen akkor meg sem érzik. Nekem ez önmagában semmit se jelent.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Szerintem nem olyan szarok a Roccat-ek, mert azert latszik rajtuk hogy nem egy Tecso-s eger szintjen vannak. Az en elozo egerem (G9) minosegi benyomasat siman hozza.
Es a kerdesre a valasz: igen, jol dontottel!
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
20 komment, eddig egyik sem adott választ a bejegyzésben felvetődött kérdésre.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
tommjee
senior tag
Remélem pedig az MTW csapata is ezzel az egérrel játszik Nem egy noname team így azt gondolom hogy ők sem olyan egeret választanak amit félévente cserélni kell
Megpróbálok rá vágyázni majd
Razer azért nem kell mert kopik a csúszásmenetes felülete (Volt eddig 4 razer egerem diamondback , copperhead , abyssus , lachesis)
Steelseriesem még nem volt ! Kinzunál érzékelő hibáról olvastam elég sok helyen !
Gigabyte M8000X-t használtam egy darabig az elég jó cucc annyi a baj vele hogy még súlyok nélkül is nehéz
Bármi gondom lesz a Koneval akkor úgyis írok ide
-
Kassadin
addikt
Szóval azért ilyen olcsó mert jelenleg hibás. Így már tiszta. Én olvastam elég negatív tapasztalatokat is a neten a roccat egerekről/fülesről, szóval én ezért nem veszek ilyeneket, másrészt az egeres topikban a srácok nem igen szoktak roccat egeret ajánlani senkinek se.
De aztán lehet hogy nálad kihúz több évet. Reméljük így lesz.[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Csak vickeltem, kölkök...
-
<NewL>
addikt
egyedül játszani nem lehet vele, minden más (akár fotófeldolgozásra is) munkára is alkalmasabb.
de játszani is játszottam már vele a Mafia1-et egy hétig toltam trackpaddal pedig akkor még megvolt a Magic Mózém is. szép-szép, meg baromi sokmindent belehet állítani külső appokkal rá, de úgy se jó semmire sem.There's an app for that
-
Thome
veterán
Kár volt. Inkább G5 vagy Mx518 (utódja). Mondjuk drágább, de nem is fog bedögleni...
-
7600 GS
addikt
A piacon levo egerek kozul az egyik legjobb szvsz, en a kistesojat hasznalom, a Kova +-t, es maximalisan meg vagyok vele elégedve, en G9-rol valtottam es nem bantam meg.
-
k.
őstag
Ez nagyon relatív. Attól függ. Ha így nézzük 5 millió fölött szigórúan véve autót sem éri meg, hiszen az azalattiak is elvisznek A-ból B-be.
Neki kell ennek a tudása, meg tudta venni, innentől ez totálisan lényegtelen.
Én egy Apple Magic Mouse-t használok, akciósan 15k volt-boltban 22-, mégis imádom, nagyon klassz egér. -
X3B6O0X
aktív tag
Szvsz 5000 magyar ropogós valuta fölött egeret venni nem éri meg, még játékra sem.
Mondjuk ezt leszámítva egy jó kis egeret választottál ."...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest