Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
válasz
#19617792 #17 üzenetére
hol van agyonkorlátozva? ott a cydia, addig moddolod amíg akarod. csupán nem 2 fájl kicseréléséből áll az a hatalmas mod. nyilván kurvanagy moddernak érzed magad egy androidos telefonnal.
ahogy hallottam a market tele van mindenféle szarsággal. és nehogy azt mondd, hogy az app store is, mert 100x átláthatóbb, szebb és kevesebb benne a szar.
az ui borzasztó, egy 50k-s telefonba még elmegy, de sgs2-n is hogy néz ki az a rendszer 130k-ért. undorító.
itunesal semmi gond nincs, sync egyszerűen meg van oldva, helyben vásárolhatod a zenéket/appokat, ha kéne valami.
anyagminőség/összeszerelés kurvajó, amikor először fogtam 2g-t nagyon meglepődtem. rohadtul egybevan; nem recseg, ropog az egész. 2g,3g,3gs pedig iszonyat strapabíró.
a sznob felhasználók nem tudom miért bántják a csőröd, nyilván attól sznobok, hogy nem szopnak minden nap a rendszerrel és nem moddolják szarrá.már a topic elején gondoltam, hogy jön valami androidjoska és bebizonyítja, hogy az apple szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arch Linux
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest