- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shady32
újonc
Sziasztok! (:
A minap vettem egy R.A.T 5 egeret, de a dobozban nem volt driver. Elolvastam a szerződést, amiben azt írták, ha nincs a dobozban driver, akkor a cborggaming.com - ról tudom letölteni, de ott valami ftp-s linket dobott ki, amit nem tudtam flashgetbe betölteni. Meg saitek.com-ot adta ki, hogy töltsem le onnan. De ott is ugyan ez a probléma. Volna valaki olyan kedves, hogy eljuttat nekem valahogy egy RAT 5-hoz tartozó win7 64bit drivert/software-t? Előre is köszönöm a segítséget. (:
-
Andrissimo
csendes tag
válasz
Andrissimo #25 üzenetére
..idő közben a probléma megoldódott,nálam igy sikerült működőképesre birni:
driver 7,0,2,7 verzió
soft : Smart_Technology_7_0_10_6_64bitop rendszer win7 64 bit SP1
Meg van a programozó menü.és most már működnek a beállitott gombok is,Baba ki s háziállat ez a bőregér.
Köszönöm...
-
Andrissimo
csendes tag
Sziasztok!Pár napja büszke tulaja vagyok egy r.a.t 7 zsiiiregérnek.Nagy nehezen sikerült telepitenem egy működöképes drivert amivel előjön a programozási menü,csak ettől kezdve jönnek a gondok...
Nem tudom beprogramozni semilyen gombot rajta,vagyis a driver szerint minden oké,elfogadja,de a valóságban nem működik.Vagy én vagyok nagyon marha,vagy még mindig nem okés a driver.
Win 7 64 bit,és a drivert innét szedtem le : [link] (I have installed the Cyborg ST and the programming page is blank. How do I fix it?) nevű menü alól.
Kinek milyen a tapasztalata hasonlo jellegű problémával,illetve esetleg ha lépésről lépésre leirna a programozás menetét.Elsőnek csak a delete,home,és end billentyűt próbáltam rárakni,de nem működik.
Köszönöm,tisztelettel Andrissimo...
-
tommjee
senior tag
Az egér tegnap óta ndruu tulajdonában van !
-
albert8
veterán
És mennyi volt?
még disznek is jó ha nem megy
Megy már? -
Zolás
addikt
[link]cyborggaminges pakk.
-
tommjee
senior tag
válasz
mexicanraven #3 üzenetére
Semmit nem találtam !
A driverért sem tudom letölteni az oldalról megáll a letöltés mindig
145 KBnál -
tommjee
senior tag
válasz
szombatitomi #5 üzenetére
Németországból származik se doboz se papír semmi =D
csak az egér !!
De ha nem lehet megcsinálni akkor meghagyom dísznek
-
szombatitomi
senior tag
Nem rég vetted. Nincs rajta garancia?
-
Vidd vissza a boltba, én is vásároltam Optiplex egeret, csak 3x vittem vissza Auchanba... És le is tettem róla.
-
tommjee
senior tag
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
bátyám rakta fel hardverapro.hu-ra
-
mexicanraven
senior tag
Úgy látom nem csak más járt így: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest