- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
gegory: nem utazási irodával szervezve, egy hét Tokióban alsó hangon 350 000 Ft. Nagyon spórolós, boltból kajálós, messze nem utazós verzió.
Oltás nem kell, bűnözés szinte nincs, turistákat szeretik, mindenki mosolyog, és hajlong, de angolul nem nagyon beszél. Ha nem tudsz japánul, kissé kihívás bármilyen kirándulást leszervezni (mondjuk, Kyoto, ilyesmi), mondjuk, ha tudsz, akkor sem egyszerű...MarQs:
Köszönöm a dicsérő szavakat.
Irigyellek, nem kicsit. Az enyém csak egy múló pillanat volt, de te ott laksz egy gyönyörű hegység közelében... Nem semmi. Tervben van egyébként, eddig csak képeket láttam róla, de nagyon tetszik, remélem, egyszer eljutok oda is.
Mondjuk, én a Bakonyt, meg a Mecseket is szeretem, csak ne lenne annyi gyökér vadász...Forestjo: vannak itt jó csajok, csak kevesebben, mint otthon.
Köszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest