Hirdetés
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Te most azt mondod hogy azért kellett neked ez a szak, mert a barátod szerint nem tudod megcsinálni? Lehet hogy most gonosz vagyok, de elképzeltem ahogy röpülnek a tányérok..
- Úgyse csinálod meg... heheheheh
- De igen!!!!!! Majd meglátod....Mindegy... én azért választok egy szakmát, mert érdekel.... ha nem érdekel, nem foglalkozok vele. Ha meg igen, akkor nem érdekel hogy másoknak mi a véleménye arról, amit csinálok. Ennyi. Én aztán nem akadályozlak téged se. Ha neked az jött le a mondandómból hogy én nem akarom hogy ezt a szakmát te is űzd csak mert nő vagy, akkor nagyon rosszul látod. Én csak azt mondom hogy mesterségesen nem szabad beleavatkozni a természetes folyamatokba. Ha meg nem bírod az ellenfeleket, akkor ne menj oda...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ASUS ROG Ally
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Formula-1
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700K, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest