- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Csak tudnam, hogy Obamatol hogyan jutottunk el a porkoltig, a dugasig es a porszivozasig
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Ugy latom ebbol hambi lett es a por is megmaradt...
-
tiv83us
veterán
Furodtem vazze, aze nem valaszoltam. Csak egy, max ket szemelyre, valami jo fuszeres salit, finom ropogos kenyerrel, jojjon csak
Epp Tarantino filmet nezek, tudod, amiben a hulye nem akar tippelni az elejen. Hatalmas dumak vannak benne.
De hol a salim?
-
tiv83us
veterán
Nem hittem eddig bolcsessegedben es tapasztalatodban. /Eddig a macskamat tartottam a legbolcsebbnek, olyan Yodasan nez a hulye hegyes fuleivel. A kisebbet mar el is neveztem a kis Buddhanak.../
Engem azert hagyott el az elso baratnom /ez meg a Matyas kiraly uton volt/ mert dugas kozben Deltat neztem Kudlik Juliaval...Dehat basszameg, nem mindennap lonek fel urszondat a Holdra...ezek a nok egyaltalan nem megertoek.
Baseball-rol vagy focirol mar nem is beszelve[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Az evek multan, ahogy az evek teltek-multak, fak levelei lehullottak, visszahullottak, kozben maszturbaltam is mar sokat, felnott lettem /bazze el sem hiszem milyen koltoien tudok fogalmazni/ en is joval liberalisabb lettem. De mint lathatod a kedvenc moderatoros topikban, a kozkedveltsegi indexem is megnott.
Amugy meg mennye ma huse vaze, mer se dugas, se hus, se porszivo nem lesz...
ps: Ja amugy ezen a "le liftezek" dolgon gondokodtam, mer ugye vagy "leliftezek", vagy "liftezek le". Ezt tanitotta a nagynenem, Nagyne Nemet Katalin, igy hivtak a nagynenemet. Vagy 3. altalanosban.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz #64791808 #45 üzenetére
Nem, nem gondoltam ra...mar egyszer meg is tettem
De felnott emberek vagyunk, ha ilyesmi veletlenul megtortenne, hogy leordit, akkor nem kibannolom, hanem elveszem a monopoly-jat, vagy megvonom tole a kedvenc Desperatae Houswives DVD-jet. Elvegre felnottek vagyunk, ahogy mar emlitettem
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Nem buzi, busy.
Kefelni meg ott a takarito/hostess a BBC-bol akit a multkor kineztel magadnak. Korahoz kepest jol nez ki meg kell hagyni.
tib61us: Most vettunk vadiuj porszivot, ugy szijj, hogy ihaj, ha kell gyere fel erte.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
En is demokrata bealitottsagu vagyok, de jelenleg a republikanus szenatorra szavaznek, ha vegre sorra kerulnek mar az allampolgari listan.
Tegnap Hillary volt itt, le is zartak mindent annak rendje es modja szerint.ps: Kuldd mar el nekem, hogyan kell francia salatat csinalni priviben plz, mar napok ota megkivantam es Kidus mindig busy..
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Igen, elnok of korsz, csak kozbe a locan figyelem a Szuletett Gyilkosokat, aztan mashol jar az agyam masik fele.
A szenatusnak viszont meg kell szavaznia a lovet, amibol az elnok dzsiajdzsokat kuldhet az allah snackbar baratainkhoz, nem?
ps: komyolan veszek neked egy uj laptopot, mer rossz ma nezni azt a zsebszamologepet amirol internetezel.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz Cathfaern #21 üzenetére
Meg annyit Obamarol, hogy mikor szenatus /kongresszus? - ebben nem vagyok biztos, ezt apam jobban vagja/ szavazott az iraki haborurol, akkor Obama boszen szereti hangoztatni, hogy o nem tamogatta. Nos, reszt sem vett a szavazason, illetve tartozkodott. Nem volt egyertelmu "nem".
-
tiv83us
veterán
Nem otthon rakott le a golya, hanem Magyarorszagon /na most majd megdobalnak kovel.../.
Pick-up truck addig nem kell, meg $4/gallon a bajnzin. Egy kis Integraval vagy egy Camry-vel megelegednek
Egyebkent meglepoen sokan tamogatjak a feherek kozul is Obamat, tehat nincs itt ezzel problema. Nekem sem az a kevesbe szimpatikus a szenatorban, hogy szinesboru /sot ezzel egyalatalan nincs bajom, igen intelligens embernek tartom - mar hogyne lenne intelligens, kulonben nem allna az Amerikai Egyesult Allamok miniszterelnoksegenek a kuszobetol par meterre - egyszeruen nem biztos, hogy jo otletnek tartom peldaul azt, hogy egybol kihuzni az osszes katonat a kozel-keletrol pl. Jol hangzik, de nem biztos, hogy a legokosabb. Clinton is kivonna oket, igaz o nem rogvest, hanem fokozatosan. McCain megmondta, hogy egy ideig ne is szamitson ra a nep arra, hogy kivonulunk. De ezt mar a multkor egy kolosszalis hamburger mellett megtargyaltuk.
Osszetett dolog ez.
Viszont a jenkiknek nyerni kell.[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Nekem akkor is egy kicsit komolytalan ez.
Mikor volt utoljara Oprah 10-15 eves torteneteben, hogy valaha is egy elnokjelolt mellett kampanyolt? Soha. Mert mind feher volt.
Hillary szimpi, de nemtudom...egy no az USA elere...nemtudom na...kicsit fosok tole.ps: Ja es nem vagyok redneck, nincs pick-up truckom, es az agyam sem a furdokadbol van a lakokocsimban, csak tele van bogarakkal.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Az, hogy haboru parti-e avagy sem, ez nem ilyen egyszeru historia, senki nem tudja mi lenne a legjobb, ha bent maradnank avagy sem, 50% azt mondja maradjunk, a masik 50 azt mondja mindenkit azonnal kifele onnan /pl. Sen. Clinton, aki azert valljuk be, nagyon magasroptuen beszel es irrealis dolgokat igerget/.
Itt az USA-ban az emberek nem azt veszik elso sorban figyelembe, hogy az adott jelolt republikanus, avagy demokrata-e, hanem hogy maga a szemely mennyire meggyozo, nem az megy, mint Magyarorszagon, hogy "te jobbos vagy, te meg te meg szoci es en akkoris xy-ra szavazok mert az fideszes es az mszp meg dogojjon meg".
Cerebellum: Obama nem teljesen "neger", edesanyja ha jol tudom egy Kansas-i feher working-class holgy, mig az edesapja egy kenyai szarmazasu uriember /volt?/.
Viszont teny, hogy inkabb szinesboru, mint feher es emiatt nehezebb dolga van, mint ahogy Hillary-nak is.Nekem szimpatikus az, hogy mig Obama es Hillary tobbszaz millio dollart kolt az adofizetok penzebol arra, hogy kampanyolja magat es jarja az orszagot, addig McCain-t szinte alig latom feltunni a televizioban /legutobb peldaul egy kezikameras 2 perces felvetelt lattam rola/, inkabb a lapokban adott nyilatkozatokon keresztul adja a nyilvanossag tudtara a programjat, a terveit /amelyek joval kevesbe annyira magasroptuek, mint pl Obamae, avagy Clintone; "azonnal kihozunk mindenkit Irakbol! Azonnal csokkentjuk a benzin arakat! Sokkal olcsobb lesz az egeszsegugy! Megoldjuk hipp-hopp az itteni 10-12+ millio illegalis bevandorlo helyzetet!"./
Kicsit elcsepelt es hieteltelen propaganda nekem. Ettol fuggetlenul nekik is vannak jo otleteik, de meg mindig McCain nezetei allnak hozzam a legkozelebb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest