- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
A legjobb tájképek fotósai hetekig, hónapokig, néha évekig járnak egy-egy témára, amiből eleve olyan lesz, amire azt mondja, hogy ez jó.
Nincs ennek a timelapse-nek semmi magasztosabb értéke, ez is fejben születik, el van tervezve, aztán vagy összejön, vagy nem. Az utómunka több vele, az kétségtelen.
-
madgie
titán
Én csak agyalok, hasonló projektbe kéne besegítenem mostanában (építkezés timelapse), de ott nem tudok vertikálisan mozogni
Igazából baromi jól mutatna egy több hónapra nyújtott timelapse, ahol a csillagok szèpen, fokozatosan mozognak nap, mint nap, de ez már elméletben is soknak tűnik, nemhogy gyakorlatban. Sőt, eredetileg még hyperlapse- szerű körbejárással ötleteltem ezt, de bevallom, ehhez már egyedül hülye vagyok (meg meg sem fizetnék, hogy naponta percre és centire pontosan kiszámolva lőjem a képeket). -
madgie
titán
válasz
buvartacsko #14 üzenetére
A LRTimelapse-ben van olyan effekt, ami a vízhullámoknál meg egyéb mozgásoknál a flickert tudja megszűrni, azt is használhatta emellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest