- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagvary
aktív tag
Ez nagyon jó ötlet volt.
-
Phantomhive
aktív tag
Csollány Szilveszter nevével is eltökölnének egy kicsit, ha rajta lenne
-
madgie
titán
Hát ez zseniális
-
jimmy399
senior tag
London metróhálózatát elnézve eltöprengek azon, hogy mégis itt Pesten hogy tudnak emberek eltévedni ebben a 3 iciripiciri metróvonalon...
-
törölt tag
Ez nagy ötlet volt, és jó hogy ennyi magyar név felkerült a térképre
-
Иван
őstag
Az nem gond. A legtöbb magyar se boldogul az angol nevekkel.
True story
SZERK:
Tildy, irigyellek, én is élnék kint, Cittie of Londonban. Pfff... Nem is tudod mennyire. Élvezd ki. Én mindenre ráteszem a kezem, ami onnan származhat. Annyira megfogott az a város, mint még semmi. De tényleg.Tube-os nyakkendő is emiatt olyan nagy relikvia nekem.
-
Z86
őstag
Nekem az jutott eszembe, hogy mikor a MU a ZTE-vel játszott, az angolok nem tudták kimondani azt, hogy Zalaegerszeg. Vajon most hogy boldogulnak a magyar nevekkel, pl. Egerszegit hogyan ejtik?
(#3) Иван:
Igaz, de azért egy-egy angol szót hamar meg lehet tanítani. Viszont ők kb. úgy voltak ezekkel a, mint mi valami szláv nyelvvel, ahol a szavakban egy rakás mássalhangzó van egymás után, és sehol egy nyamvadt magánhangzó. -
Иван
őstag
Nekem olyan nyakkendőm van, hordom is rendszeresen, amin a Tube térkép van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Gitáros topic
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- BestBuy topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bittorrent topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest