Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
Crystalheart #20 üzenetére
Egyszerű, de nagyszerű. Mi is ilyennel toljuk odahaza.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Crystalheart #17 üzenetére
Erre emlékszem, hú de sokat bírtak, koleszben ezzel ment nagyban a szendvicsgyártás.
Jahm vettünk végül, 5095 Ft-ért tefalt. -
Crystalheart
őstag
Ohh, emlékeztek azokra a régi szocreál alumínium fűtőszálas melegszendvicssütőkre?
Még ma is azt használjuk, évtizedekkel ezelőtt hagyta ránk használtan valami ember. Na, aaaaz strapabíró.
Ilyen a mienk is, csak hát le van sikálva (az alumíniumot könnyen le lehet):
-
tildy
nagyúr
Én visszavittem a szenyósütőt?! Hát na nehogymár! A visszaadást párom intézte, ő higgadtabb , nyugisabb , és ha nő az eladó , akkor még lehet az alsóneműt is le tudná beszélni róla a kedvességével, .
Azt mondod a tefalok jók? a kinézet szendvicssütő is az, remélem ez már jó lesz.
-
ladybug
őstag
Mi egy pirítóssütővel jártuk meg. Az volt a baja, hogy nem pirította meg rendesen a kenyeret. Beraktuk a dobozva, eltettük a kamrába, mert így ugye, hogy vigyük vissza.
Aztán elmentónk egy MM-ba, és bár szinte ugyanúgy nézett ki mind, mégis inkább egy tefalt vettünk helyette, ami azóta is kiogástalanul teljesít. Hogy miért nem ezzel kezdtük?
-
juliabrilke
veterán
Hausmeister terméket sosem szabad venni.
(persze most tutira lesz valaki, hogy a lábmasszírozó gépe ilyen márkás és mégis tökéletesen működik)
A legtöbb eszközük gagyi, olcsó alkatrészekből készül.
-
válasz
Borify Péter #7 üzenetére
Tildy véleményét én is osztom.
Csak az olcsó, márkátlan termékeket nem kell megvenni.
A Panasonic plazma, Electrolux hűtő, Sony házimozi, Samsung mikró azért, mert a Tescoban is lehet kapni, még nem "teszkós", de lehet, h olcsóbb mint máshol. -
tildy
nagyúr
Nem idomítom én őt
Felnőtt ember, azt csinál amit akar, én maximum tanácsokat adhatok, de el nem várok semmit , a döntést ő hozza meg.
bár lehet nem le kéne szoknom a hibás döntés után bekövetkező problémáknál a megmondtam előre típusú megszólalásokrólBp : ezzel azért vitába szállnék, márkátlant nem szabad.
-
mephi666
nagyúr
teszkóból mi "olcsó" szeszt szoktunk venni főleg meg olyan termékeket, ami minőségi... amin teszkó felirat figyel, azt ki is kerüljük... műszaki cikkből talán hausmeister márkájú ventillátorunk van... azzal úgy voltam, hogy annyira egyszerű, hogyha már nem esik szét és pörög, rossz nem lehet
melegszendvics sütőből sincs nagy márkájú (kaptuk), de ennyire nem is rossz...
hitvány cuccokból (szerintem teszkós) dvd-vel szívtam... kaptam egy 12es guriga omega "márkájú" lemezt, amiből 11/3 a kiköpött lemezek aránya eddig... 3év alatt több ezer lemezből 0-t rontott a pájóm, ebből meg hirtelen 3at is kidobott... 4x-esen próbáltam írni, de nem akarta a jót... ennyit a minőségről... -
Borify Péter
aktív tag
áááá
Tescoban nem érdemes semmi műszaki terméket venni...az ember csak ráfizet -
tildy
nagyúr
Vettem már ott laptopot (arról írok) , ruhát is , nem volt vele gond.
Amúgy én sejtettem , hogy nem lesz jó, egyik sem volt szimpatikus, de egyszer a kedvesnek is meg kell tanulnia a felnőtt élet viszontagságait , hallgattam rá . Ha azt mondja oké, jó lesz , vegyük meg... Ő döntése, ő felelőssége. Amúgy visszamentünk és ő cseréltette ki.
Vagyis visszakértük a pénzt.
Thunderzolee: most már hisz nekem, azt fogunk nézni. Mondjuk fém fűlű lenne a legjobb. -
-
Dany007
veterán
Az előzmények ismeretében meglepő.
Bár az elmúlt (hány éve is van Tesco itthon?) X évben a Tesco név eggyé vált a gagyival. A Tesco ma már a gagyi/ócska/bóvli/stb egyik szinonimája! Ha tetszik, ha nem. Talán nem véletlenül.
Én is kíváncsi vagyok mit szólnak. Sz.tem amíg működik nem fogják kicserélni -
ngabor2
nagyúr
én megmondtam, a Lajosokkal csak a baj van
-
Van is az a mondás: Nem vagyok olyan gazdag, hogy a legolcsóbbat vegyem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mivel régi melegszendvicssütőnk kezd amortizálódni, párom rávett, hogy vegyünk egy újat a tescoban. Annak idején ő is...
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V50 rapidteszt
- Androidos fejegységek
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest