- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Megneztem a leveleim, az elmult kb ket evben nem irtam neked privat uzenetet. Sejtem kinek felejtettem el koszonomot irni , de nem korrekt mas neveben eljarnod.
Mas: a banki ugyintezest abszolut nem leszolasbol irom. Nehanyan tenyleg nezzetek mar kicsit ra mit irtam? Azt irtam, ha torvenytiszteloen akarsz eljarni, akkor:
1. nem segitenek eligazodni a torvenyek kozt
2. nehezsegekbe utkozik
3. problemak lehetnek kesobb. Ezt jo tudni, aki meg akarja lepnia vegleges kulfoldre tavozast? Fikazas lenne? Inkabb segitseg az utanunk jovoknek. -
tildy
nagyúr
1. ha problemad van privat uzenettel kapcsolatban, kerlek privatban jelezd. Ha nem jeleztem vissza, elnezesed kerem, ha lemaradt a koszonom, elnezesed kerem.
Elfoglalt vagyok, hidd el nem direkt csinalom. A PH-n tobb embernek hoztam mar ezt azt, probaltam segiteni, szerintem nem erdemlem meg, hogy ilyen modon nyilvanosan jarass le.
2. Nem fikaztam. Tenyszeruen irtam le, ahogy jartam.
3. Itt felegyhazan barmilyen ugyintezessel ( 2 bank, par vasarlas) nagyon jo tapasztalataim vannak
Mosolyogtak az emberek, de legalabbis segitokeszek voltak. Orultem neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest