- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Megneztem a leveleim, az elmult kb ket evben nem irtam neked privat uzenetet. Sejtem kinek felejtettem el koszonomot irni , de nem korrekt mas neveben eljarnod.
Mas: a banki ugyintezest abszolut nem leszolasbol irom. Nehanyan tenyleg nezzetek mar kicsit ra mit irtam? Azt irtam, ha torvenytiszteloen akarsz eljarni, akkor:
1. nem segitenek eligazodni a torvenyek kozt
2. nehezsegekbe utkozik
3. problemak lehetnek kesobb. Ezt jo tudni, aki meg akarja lepnia vegleges kulfoldre tavozast? Fikazas lenne? Inkabb segitseg az utanunk jovoknek. -
tildy
nagyúr
1. ha problemad van privat uzenettel kapcsolatban, kerlek privatban jelezd. Ha nem jeleztem vissza, elnezesed kerem, ha lemaradt a koszonom, elnezesed kerem.
Elfoglalt vagyok, hidd el nem direkt csinalom. A PH-n tobb embernek hoztam mar ezt azt, probaltam segiteni, szerintem nem erdemlem meg, hogy ilyen modon nyilvanosan jarass le.
2. Nem fikaztam. Tenyszeruen irtam le, ahogy jartam.
3. Itt felegyhazan barmilyen ugyintezessel ( 2 bank, par vasarlas) nagyon jo tapasztalataim vannak
Mosolyogtak az emberek, de legalabbis segitokeszek voltak. Orultem neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MÁV topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple Watch
- Futás, futópályák
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest