Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 1992-1993, a játék folytatódik
- Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- Használj te is európai terméket! 🇪🇺
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Főleg a jobbra-balra kurzormozgatókkal való könyvtárváltás miatt vagány. TC-re visszaváltva komoly a hiányérzet. Egy TC UP-mal nem veszi fel a versenyt, de egy mezei TC-rel simán (sőt). Király a Double Commander, ahogy Far Manager is.
Amit lenyomtak az intézős figurák itt, az röhej. Azt hiszik szubjektív műfajba szóltak bele.
-
oszy
veterán
Nekem a muCommander jön be. Ma találtam rá. Sajnos nekem még mindig "bonyolult" a finder. A parancsok pedig nem mennek. Azt kellene már megtanulni...
-
MurdR
veterán
Bár nem mai a téma, de aktuális. A Commander Pro nekem egyelőre kifejezetten tetszik Macen.
-
válasz
RexMaximus #9 üzenetére
Sok-sok évvel ezelőtt, egy barátom unszolására kezdtem el használni a Total Commandert és a mai napig hálás vagyok érte, hogy belefogtam. Billentyűkombókkal, gyors eléréssel, stb. rettentő sokat gyorsít a munkámon...
-
j-cool
tag
muCommander ami még elég jó, bár én is csak ritkán használom.
-
nemlehet
őstag
Az egy dolog, hogy egy normális 2 vagy több ablakos megoldással sokkal jobban lehet dolgozni, főleg ha több fájlt kell egyidejűleg használni, de pl windows fájlkezelője tudtammal nem tud pl csoportosan átnevezni, sorba állítva különböző helyekre másolni anélkül, hogy neked kelljen kézzel leállítgatni a feladatokat, korlátozni a fájmozgatás sebességét, nincs beépített ftp stb...
-
-AD4M-
tag
válasz
twollah1976 #5 üzenetére
Az 1bites
lúzereknekjúzereknek bőven elegendő a beépített fájlkezelők.
Aki ért hozzá és elég fejlett a szem-kéz koordinációja, az úgyis TC-t vagy hasonló progit fog használni -
-AD4M-
tag
DOUBLE COMMANDER !!
Linuxra is -
Shing
őstag
Jó, hogy van ilyen, de valahogy már én nem látom értelmét. Sokkal gyorsabban navigálsz egy windows-os mac-es alap fájlkezelőben szerintem. Mióta kitalálták, hogy a címsor működhet úgy mint a webböngésző linkje... na meg a gyors indexelt keresés, gyors lépés akár 3 könyvtárral lejjebb... lehetne még sorolni. Egy TC már lassít csak.
-
twollah1976
őstag
Egy gombos oprendszerre minek fájlkezelő?
Fogod, dobod, viszed.Nincs itt semmi látnivaló tessék továbbmenni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mikor Mac-re váltottam, az egyik legnagyobb gondot, a Total Commander utódjának megtalálása okozta. Persze, nem rossz a...
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen autót vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Hardcore café
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...