- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Főleg a jobbra-balra kurzormozgatókkal való könyvtárváltás miatt vagány. TC-re visszaváltva komoly a hiányérzet. Egy TC UP-mal nem veszi fel a versenyt, de egy mezei TC-rel simán (sőt). Király a Double Commander, ahogy Far Manager is.
Amit lenyomtak az intézős figurák itt, az röhej. Azt hiszik szubjektív műfajba szóltak bele.
-
oszy
veterán
Nekem a muCommander jön be. Ma találtam rá. Sajnos nekem még mindig "bonyolult" a finder. A parancsok pedig nem mennek. Azt kellene már megtanulni...
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
MurdR
veterán
Bár nem mai a téma, de aktuális. A Commander Pro nekem egyelőre kifejezetten tetszik Macen.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
TigerCat
nagyúr
válasz RexMaximus #9 üzenetére
Sok-sok évvel ezelőtt, egy barátom unszolására kezdtem el használni a Total Commandert és a mai napig hálás vagyok érte, hogy belefogtam. Billentyűkombókkal, gyors eléréssel, stb. rettentő sokat gyorsít a munkámon...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
j-cool
tag
muCommander ami még elég jó, bár én is csak ritkán használom.
Hatékony, online, gyors autós szerviz program, ami ráadásul ügyfeleket hoz? ---> http://szerviz7.hu ugyanez elérhető általános célú (minden szerviznek megfelelő) átalakítható verzióban is, érdeklődni privátban.
-
nemlehet
őstag
Az egy dolog, hogy egy normális 2 vagy több ablakos megoldással sokkal jobban lehet dolgozni, főleg ha több fájlt kell egyidejűleg használni, de pl windows fájlkezelője tudtammal nem tud pl csoportosan átnevezni, sorba állítva különböző helyekre másolni anélkül, hogy neked kelljen kézzel leállítgatni a feladatokat, korlátozni a fájmozgatás sebességét, nincs beépített ftp stb...
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
-AD4M-
tag
válasz twollah1976 #5 üzenetére
Az 1bites
lúzereknekjúzereknek bőven elegendő a beépített fájlkezelők.
Aki ért hozzá és elég fejlett a szem-kéz koordinációja, az úgyis TC-t vagy hasonló progit fog használniAllons-y!
-
-
-AD4M-
tag
DOUBLE COMMANDER !!
Linuxra isAllons-y!
-
Shing
őstag
Jó, hogy van ilyen, de valahogy már én nem látom értelmét. Sokkal gyorsabban navigálsz egy windows-os mac-es alap fájlkezelőben szerintem. Mióta kitalálták, hogy a címsor működhet úgy mint a webböngésző linkje... na meg a gyors indexelt keresés, gyors lépés akár 3 könyvtárral lejjebb... lehetne még sorolni. Egy TC már lassít csak.
-
twollah1976
őstag
Egy gombos oprendszerre minek fájlkezelő?
Fogod, dobod, viszed.Nincs itt semmi látnivaló tessék továbbmenni!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest