Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pukkancs
aktív tag
21k Ft-ért elég drága Április elsejei poén lenne.
-
Ja hát én is vágom, h nincs mitől tartani, csak ismerem a főnökeimet, kíváncsi vagyok hogyan reagálnának.
Szerintem az első sokk után bejelentenék, h a cég területén tilos a sugárzásmérő használata. Persze ilyet nem tehetnek meg csak úgy, de valahogy elintéződne, h ne kelljen ott többet dolgoznom..
-
Gergő_
őstag
a japán katasztrófa miatt nem érdemes megvenni.
arra pl. jó egy ilyen, ha veszel valami építőanyagot(pl. csernobili fenyőt), vagy Kínából akkumulátort akkor le tudod ellenőrizni megvédve ezzel az egészséged a jövőben.
Én néha szoktam mérni, de sosem volt még kiugró, kivéve egyszer(még a baleset előtt), egyszer bejelentették, hogy valamit(?) átállítottak Pakson, de az sem volt komoly. A gondok nem a +20%-os eltéréseknél kezdődnek mert még a hatszoros is határérték alatt van.
A sok bolti szemét élelmiszer, jobban gyengíti a sejteket. Az emberi test elég jól tűr mindent, az állatok költöznek el és pusztulnak ki előbb általában.... -
GabN73
addikt
Vegyed, aztán mehetsz Chernobyl-ba

-
Akos96
senior tag
Csinálj kartonból, ha jól sikerül, az is elég, és nem 21 000 Forint.

-
Lenry
félisten
itt semmi szükség rá.
egyébként furcsák itt a népek. a napokban magyaráztam el unokatestvéremnek (20 éves, lány, egyetemista), hogy Japán innen kurvamessze van, és még ha az egész erőmű felrobban, nekünk akkor se fog második fejünk nőni. és őszintén elcsodálkozott...
-
Napokban Index is foglalkozott vele:
index.hu/bulvar/2011/03/30/jol_fogy_a_geiger-muller_szamlalo/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest