- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
És amúgy mire hasznosítják a Nyugati megüresedő termeit?
(Szégyen az egész, hogy a pályaudvarok milyen állapotban vannak, szégyen, hogy milyen környék veszi körül őket, és szégyen volt a Bank is, hogy ott működött. Egyszerűen méltatlan az épület hatalmas művészi értékéhez.) -
stangli
senior tag
és 22én sikerült kiélvezni a bank adta örömöket?
-
Oliverda
félisten
Én betiltanám. Bank ban.
-
yolan
őstag
Na most zenét hallgatunk, vagy interjút
Bárány, volt itt nálunk sokat bázisban, egyik videó is ezt bizonyítja, a kiscsajok megőrülnek, én csak ülök max a fotelben, nem mint egy ludmillán vagy palotain, hát az másSzerk.: legyen on is, egyszer voltam bankban, verseny utolsó estéjén lógtunk ki. Fiatalok voltunk, jók voltunk, jó bulit csináltunk.
-
zH.
senior tag
Bárány Attila élőben pedig nagyon jó lehet.
Igaz még élőben nem "láttam" ,de youtube videók alapján hatalmas a csávó.
Éppen az a jó benne ,hogy egyedi és javarészt dumál.Mondjuk nekem a zenéje is tetszik ,de sokak undorodnak tőle.Szerintem pont attól lesz "egyedi" és "érdekes" ,hogy egész idő alatt pofázik hülyeségekről
Bázis - Bárány Attila 2007.10.31.
DANCE I SAID DANCESokak szerint elbassza az egészet ,nekem bejön.
-
7
addikt
Ez tetszik... "Light extra"
-
Gergő_
őstag
a képen látható 3 hölgy, van együtt 40 éves?
-
blokad
senior tag
Nem is tudtam hogy vége lett... de miért?és mi ez a feltámadás?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest