Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajcsihuszár
friss újonc
Szia!
Csak most botlottam az írásodba, nagyon tetszik, nagy gratula az átalakításhoz. Laikus végfelhasználóként szeretném megtudni, hogy a gyári tápot csak a zizegés miatt cserélted ki, vagy egyébként is javallott egy erősebb tápegység beszerzése? Van egy ilyen kormányom, ami ugyan még garis, de nem szívesen válnék meg tőle. A fő gondja ennek is a melegedés. Már kapott egy noctua ventit, de még mindig van hogy leszabályoz szegény. Most tervezem, hogy ki veszem belőle a tápot, de ha van értelme akkor cserélném nagyobbra.
Üdv :
Lajos -
jeni
félisten
hello
hol találok ehhez a Thrustmaster T300RS GT Edition.-z tesz pedál programot? -
the8ball
csendes tag
Szia,
Ha még fönn áll a táp probléma, érdemes bekötni néhány puffer kondit. Összesen 20-40mF 25V-os elkó kijön 1-2 ezer forintból és jó eséllyel segít áthidalni a tápnap a hirtelen nagy áramfelvételt. -
Géjza
őstag
Új, bikább táppal semmi gond (24V-os 8A-es), mehet max gainen a kormány ebben a kánikulában is. Valószínű kicsit overkill az új táp, a korábbi 3A-s valószínű majdnem elég lenne, csak terhelésnél valószínű elmelegedett és ez okozott gondot. 100-150W körüli lehet elég lett volna, de biztosra akartam menni.
Még annyit csináltam meg, hogy már nem lengőkapcsolót használok a ki/be kapcsolására, hanem a base oldalára rakott billenőkapcsolóval lehet be és kikapcsolni a kormányt.
-
Géjza
őstag
A cikkbe került egy update. Mégpedig amiatt, hogy úgy néz ki 90% feletti gain esetén elfogy a 72W-os táp és "újraindul" a kormány (néha emiatt a PC is földbe áll és restart kell). Úgy néz ki kevés az a 3A, amit a megadott táp tud. 6-10A-es táp javasolt inkább hozzá, ha max erővel szeretné használni a tulaja (eddig 80-85%-on használtam és nemrég vittem fel 100%-ra és jött elő ez). Csak ahogy eddig néztem az már másik kávéház anyagilag, nem 4k, hanem 16-20k egy ilyen nagyobb teljesítményű 25V-os táp. Kerítek egyet és majd megírom, hogy mi lett. Majd nagyobb biztosíték is kell majd emiatt, a jelneleg berakott 3.15A-s el fog cseppeni, ha megindul a kraft és ennél sokkal nagyobb áramok fognak csorogni majd. További kérdés, hogy pl a lengőkapcsoló bírni fogja-e ezt a nagyobb áramot.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Kérlek segítsetek már
Thrustmaster Sparco Handbreak
Egyszerűen nem tudom telepíteni. /pc/
Össze van dugva ahogy kell, felraktam a drivereket
Kormány , váltó ok
Kézifék nem látja a gép
Csak szekv módban látja, de akkor meg nincs váltó
A calibration szoft is leszedtem, kicsomagoltam C re , és az se látja a kézit.
Mintha nem is lenne.
Dugtam már minden hova, leszedtem, feltettem a drivereket, firmware frissítés /kormány mert csak azt látja/ megvolt
Semmi.
Mi lehet a gond? -
Totatti(Hun)
tag
Sziasztok!
Nem tudná valaki megmondani hogy honnan lehet szerezni t300 kormányhoz váltó fűl rögzítő műanyag füleket eltört mind a kettőRaktam fel képet hogy tiszta legyen miről van szó!Az a baj hogy már nem garanciás!
-
pointer4
tag
nájsz
-
Géjza
őstag
válasz
BOTICSELLI #7 üzenetére
Szép munka! De nem félsz, hogy telemegy porral a rengeteg furaton át a tetején? Emiatt az enyémet csak alul fúrtam meg a szellőzés miatt, így nem tud könnyen beleszállni a por.
-
sutatokisr
tag
válasz
BOTICSELLI #7 üzenetére
menő, köszi a linket
-
BOTICSELLI
tag
-
Géjza
őstag
Nem tőlem van (én is ilyet tekergetek).
Gyorsultam is valamennyit T-LCM-mel, de ami inkább jellemző és fontos, hogy sokkal könnyebb eltalálni a féktávokat, nincs annyi elfékezés, blokkolás (F1 2019-ben nagyon könnyű blokkolni őket ABS nélkül), mint a sima pedállal. Sokkal stabilabb köridőket tudok menni vele, mint T3PA-val, nincs akkora szórás, mikor határon megy az ember.
T-LCM-nek a gázpedálja is alapból keményebb, jobb, nem kell tuningolni, mint T3PA-nál (rugócsere). És iszonyatosan jól személyre, körülményekhez szabható, nagyon jó sw-e van. Nincs cockpitom, íróasztalon van a kormány, a pedál a padlón és gurulósszékben nyomom. Nem a legideálisabb körülmények egy LC pedálhoz. Leglágyabb rugókat berakva, a gurulós szék alá vastag szőnyeget rakva és a sw-en jól beállítva szuperül használható ez az lc-s pedál.
Először furcsa volt, hogy nem a fékpedál megtett útja határozza meg a fékerőt, hanem az, hogy milyen erősen nyomod a féket, de könnyű a jót megszokni.
-
MajaG
senior tag
Várj, nem tőled vettem a kormányomhoz az 599x evo perecet?
Mennyivel jobb az új pedál, mennyit gyorsultál?
-
Géjza
őstag
Köszi.
Autokuplung: passz, nem használok kuplung pedált (ACC és F1 amikkel főleg nyomulok)
Rugócsere nálam sokat számított.
Fékpedál: T3PA el van rakva, T-LCM van már helyette (röviden: qrvajó
).
FYI jelleggel mindenkinek: cikk 2 hónapja íródott (csak most jelent meg), azóta is hibátlanul dolgozik a kormány az új tápjával.
-
MajaG
senior tag
Nekem TX-em van és fura is volt, hogy alapból nem megy a venti az FW frissítés óta. Már nem emlékeztem, hogy van ilyen automata és force üzemmód. Illetve látom van autokuplung is, ez jó valamire? Xboxon játszom már vele 5 éve, de kb. sose használtam.
Fék pedált nem modolod? Én nekem most jönnek alkatrészek kínából, hogy load cell-t építsek hozzá.
Rugó cserét megcsinálom délután kíváncsi leszek, bár a gázzal nekem eddig nem volt problémám Assettoban sem.
Köszi az írást, élmény volt olvasni!
-
sutatokisr
tag
szép munka, klassz írás, biztosan segít majd néhány TM felhasználónak
gratulálok hozzá -
myckey
veterán
Ez korrekt munka, szép teljesítmény !
Igaz ami igaz, a cikk feléig jutottam el, utána kicsit kiégtem.
Viszont befejezem !
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egyrészről ez egy nagyon jó kormány, mert modern, szíjas technológiát használ, de vannak problémái is...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest