- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Én ezt real-time kommentálom, nincs rá utólagos kommentár. Már végigmentem a játékon, de egyszerre nem tolom fel az összeset:
1.: Mert lassú a netem
2.: Mit néznétek minden nap (vagy másnap)?
SPOILER!!! A Spoiler-re a választ nem tudom. Valami olyasmi akar lenni. Itt segítesz az arkhaikus kaszt elméjének. És ezzel nem lőttem le a spoilert, mert a kutya se érti, hogy mit hablatyolok.

-
nike_
addikt
már nem sok...

Thoma! ilyen ütemben csinálod a játékot, mint a kommentárt, vagy már előrébb jársz, csak azt még nem kommentáltad?
*SPOILER*
meg tudja valaki mondani, hogy az a rész, amin a játék végén megyünk (az a köves azték féleség), az mi lenne? a megtisztulás helye, vagy mi a bánat?
*SPOILER* -
Thome
veterán
Nézzzed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár ez sem kutya.