- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Én ezt real-time kommentálom, nincs rá utólagos kommentár. Már végigmentem a játékon, de egyszerre nem tolom fel az összeset:
1.: Mert lassú a netem
2.: Mit néznétek minden nap (vagy másnap)?SPOILER!!! A Spoiler-re a választ nem tudom. Valami olyasmi akar lenni. Itt segítesz az arkhaikus kaszt elméjének. És ezzel nem lőttem le a spoilert, mert a kutya se érti, hogy mit hablatyolok.
-
nike_
addikt
már nem sok...
Thoma! ilyen ütemben csinálod a játékot, mint a kommentárt, vagy már előrébb jársz, csak azt még nem kommentáltad?
*SPOILER*
meg tudja valaki mondani, hogy az a rész, amin a játék végén megyünk (az a köves azték féleség), az mi lenne? a megtisztulás helye, vagy mi a bánat?
*SPOILER* -
Thome
veterán
Nézzzed
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. z Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest