Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz Sub-ZeRo #6 üzenetére

Épp az a vicces, hogy semmiféle rendszer nem kell hozzá. Fogsz magaddal két hordót az előző teremből (ahol a motort tetted a futószalagra), fel lehet dobni őket, és átférnek a ventilátoron is (miután hatástalanítottad). A padló elején lerakod az egyiket, majd mögé a másikat. Ráállsz, és és magad mellett tudod őket húzni a padlón. Így egymás elé rakva őket, folyamatosan, át lehet menni a gőz felett, kvázi hídként használva a hordókat. Kicsit tovább tart, mint a sima verzió, de garantáltan nem halsz meg, a gőz sehol sem ér el. Kétszer teszteltem.

A második részben az a hülye folyosó szívatott meg, ahol a fények folyamatosan kapcsolgattak, egymás után, és mindig fényben kellett menni.

Nem tudom, a nagy kukac, ami a kis szobában három irányból támad, a második részben volt? Az elsőben menekültünk előle, arra emlékszem.

A kamikaze harcokról pedig annyit. Be lehet cserkészni a kutyákat is. Ha van fix doboz, ahová fel lehet mászni (egy másik dobozról, amit oda raksz), olyan, amit egyébként nem tudsz arrébb tolni, felmászol rá, kimész egészen a sarkára, fegyver a kézbe, suhintásra "húzva", egy kutya tuti ott fog járőrözni, ha észrevesz (lápával rá kell világítani), neked próbál ugrani, de nem ér el, te viszont, ha eléggé a szélén vagy, és lefelé néz a "célkereszt", pofán tudod vágni, ekkor hívja a haverját, akit szintén el lehet kalapálni. Szintén tovább tart, mint általánosan, de meg lehet úszni sérülés nélkül. Más módszer, ha úgy állsz be egy sarokba, vagy helyre (lépcső közepe például), hogy csak egy irányból tudjanak támadni, leguggolsz (lámpa legyen felkapcsolva, különben lopakodó módba kapcsolsz, és ha így meglátod a dögöt, beparázol), fegyver ütésre készen. Ha neked ugrik, ütsz. Így nem rontod el. Én így csináltam ki őket. Két letben kell harcolni, emlékeim szerint összesen 9 döggel (3 + 2x3). A második részben nincs harc, ott csak menekülni illetve elbújni lehet. Pedig milyen jó volt csákánnyal aprítani a veszett kutyákat :D

Jó sok tanácsot adtam...bár én végigjátszással csináltam (ahányszor csak játszottam), de ezek a módszerek sajátok, igyekszem tovább adni őket az utókor számára.

Új hozzászólás Aktív témák