- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DavideX
aktív tag
Először mikor megláttam pc-style-on azt hittem hogy Armor
Érdekes a sata kábel hogy spirállal van bevonva, de bejövős
A 24 pines kábelt pedig nagyon elkaptad ahogy kijön abból az elválasztó tálcából (vagy nem is tudom hogy hívjam)
Amúgy gondolkoztál már vastagabb high-flow csövezésen? Szerintem kicsit feldobná ezt a nagy házikót
Amúgy az hogy Te most egy üzletbe moddingolsz egy gépet, (mert olvastam az előbb a "Hogy is néznek ki a gépeink?" topikban) azért te pénzt kapsz vagy csak szivességből csinálod vagy esetleg saját az üzlet? -
jones965
Modder
Köszönöm a gratulációt.
A belseje nem szinterezéssel, hanem home made lett lefestve.No nem spray-vel, hanem komresszorral autó festékkel, majd pedig színtelen lakkal lett a felület megkeményítve.
Erről valóban nem írtam az írásomban, így is elég hosszúra sikeredett.
Az elvégzett munka pedig időben hát tényleg nem kevés volt, majd 2 hét, beleértve a hétvégéket is, napi 8-12 órában.
Sokszor tényleg csak aludni mentem fel a lakásba.Egy kis kiegészítés az idei Mod-Tech Hall versenyről.
Itt számos gépet megcsodálhattok az enyémen kívül is:[MTH 2009] -
urdongo
tag
Gratulálok én is a végeredményhez. Lehet nem olvastam figyelmesen a cikket, vagy mert csak fáradt vagyok azért nem vettem észre, de a belseje színterezéssel lett fekete a háznak vagy valami más technológiával?
Egyébként ugyan erre a házra esett nekem is választásom 2 éve. Szerintem sem a legjobb sok apró, de bosszantó hibával rendelkezik...ha akkor lett volna HAF széria bizton azok közül vásárlok.
A vizesítésre még nem állok készen sem anyagilag sem emberileg.De abból kiindulva, hogy nekem csak a táp harisnyázása eltartott 1 napig...(a megfelelő célszerszámmal felszerelve, amit a végére sikerült is tönkrevágnom...) szóval bele sem merek gondolni mennyit dolgoztál vele.
-
jones965
Modder
-
breiner
aktív tag
válasz
mexicanraven #6 üzenetére
Áhhhhhhh gratulálok nagyon fasza lett
menyiből jött ki?
-
hétalvó
addikt
Fanatikus, de ügyes.
Megnézném, hogy martad ki a plexit... nekem is van egy kis gépem, de még soha nem használtam erre.
Én soha nem álltam volna neki egy armournak, ahogy nézem nem sok maradt belőle.
Ennyi erőből már majdnem csinálhattál volna egy házat 0-ból. -
menalcas
őstag
Gratulálok a műhöz, igazán igényes kidolgozás, szép munka
-
Mac o..O
csendes tag
Igényes, kitartó munka, eredeti ötletek, gratulálok hozzá, tényleg ízléses lett.
Az öntapadós fólia felhelyezéséhez mondanám tippként, mint volt dekoros, be kell vizezni a fólia öntapadós felét és a célfelületet, így nem fog odaragadni, lehet tologatni, vissza lehet fejteni, nem nyúlik meg a fólia. Amikor a helyén van, egy műanyag lappal (pl. bankkártya, de van ehhez kimondottan célszerszám) óvatosan ki kell simogatni az esetleg alatta maradt vízbuborékokat. Pár óra alatt tökéletesen odaragad. -
sNiP3rFun
tag
Hello
Nagyon szép kis házikó lett igényes kialakítás imádom ha valaki ennyire ügyel a legkisebb részletekre is!
-
subaruwrc
félisten
hűűű ez nagyon komoly lett. le a kalappal érte
-
Ez igen.Nagyon tetszik amit csináltál.Fantasztikus munka.
Irigyellek is érte. -
Konflikt
addikt
fasza lett. tetszik ez a fekete-kek szinvilag. ASUS os a tema. illik is hozza. mindig asus lapom van/volt/lesz: )
-
jones965
Modder
válasz
osztraksajt #48 üzenetére
Örülök hogy így látod.
-
osztraksajt
őstag
Nem vagyok odáig a gépfaragásért, de ez már nem az, hanem művészet.
-
AXisBOLD
addikt
Nagyon igényes! és ízléses!
grat
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #42 üzenetére
Párosan egymás mellé illesztettem óket, fekete kábelharisnyát húztam rájuk, majd kábelösszefogó spirált tekertem 8 cm hosszan és így az egészet zsugorcsővel rögzítettem.
Oliverda::
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hát te egy géniusz vagy.
Szóhoz sem jutok a cikket olvasva és a képeket látva. Ahhoz képest, hogy homemade tiszta murderbox.
Amúgy sata kábeleket hogyan harisnyáztad?
-
Oliverda
félisten
-
total90
veterán
Minden elismerésem, eszméletlen jó lett
-
malwy
senior tag
Minden elismerésem a házhoz!
-
ThaBoss
senior tag
Gyönyörű szép munka, erre nem lehet rossz szó!
Kiváló, grat! -
aram01
nagyúr
ügyes vagy
-
Zé_Mester
őstag
igényes írás, és még igényesebb munka.
le a kalappal, maxi respect -
G4ga
őstag
Minden tiszteletem a tied Uram! Az irást olvasva nem kis munka van a házban. Gratulálok hozzá!
-
Minden elismerésem, nagyon profi munka
Én is most alakítgatom a házikót, de azt hiszem emellett én csendben elbújhatok majd -
jones965
Modder
Köszönöm az elismerő szavakat.
hackeeeee: igen, mint a thermaltake ilyen toronyházai ez is acélból készült.( üresen 18 kg). Az alut a ház oldalához használtam fel, ahol a radi van elhelyezve. Majd dobok fel róla képet.
Közben frissítettem, dobtam fel az íráshoz még 2 képet. Igaz ez már a gép használati helyén készült, de szerintem látszik a lényeg. -
Hú! Apukám! Ez nagyon szép lett! Gratulálok hozzá!
-
zolikaDB
veterán
Pöpec kis összeállítás
-
alien_
őstag
Minden elismerésem! Szép, letisztult design.
-
Karee11
tag
gratulálok! nagyon szép!
-
kelzsoca
félisten
Szép, igényes munka
-
Ari18
őstag
Nem semmi. grat hozzá, nagyon jó lett.
-
azt áruld még el, hogy mivel kell vagdalni a házat, mert én lemezollóval csináltam (nincs itthon más), de nagyon gány lett. legszívesebben kivágnám az egészet a 3.-ról...
-
aero.
veterán
én csak ennyit mondok:
-
törölt tag
Elképesztő sok munka lehetett vele, még elolvasni is sok, de minden egyes rész nem hogy több óra, több nap volt, és ez bizony látszik a végeredményen. Gratulálok.
-
14adam
addikt
Hát,baszki ez álom szép
Nem is tudok mást írni csak ennyit:
-
syC
addikt
Gyönyörű munka!!
-
joi29
őstag
-Elismerésem, ügyes vagy.
-
LackoMester
addikt
nemsemmi...hát látszik rajta,h.sok munka van benne....gratula
nekem is vannak elképzeléseim a Soprano FX1000 dobozomról,de egyenlöre még csak tervezgetek -
hackeeeee
Jómunkásember
Igényes, gyönyörű munka. Gratulálok.
Teljes képet dobnál a házról, mind2 oldalról? Kíváncsi vagyok, hogy összerakva, teljes pompában hogy néz ki.
Haverom az Armor-ját darabolta meg, ami ugye acél...
Vagy ez is az? Mert azt olvastam, hogy alut használtál.
-
mini_Smith
csendes tag
Nagyon szép házikó lett, grat.
-
jones965
Modder
válasz
zsirfecske #10 üzenetére
Köszönöm neked is .
(#11) _Oscar
Majd hogy ez pontosan hogyan is néz ki, teszek be róla képet, csak mikor a cikk íródott még nem volt kész az oldallap.
Egyébként fémkereskedésben vettem a lakhelyemen még tavaly 1m2-t és kb fizettem érte 4-5000 forintot. A pontos árra már nem emlékszem. -
_Oscar
tag
Szép munka, elismerésem!
Expandált alulemezt, hol szereztél be, illetve kb mennyi volt?
-
zsirfecske
addikt
gyönyörű munka, gratulálok.
-
Mazsika
őstag
ilyen káberlharisnyát hol lehet venni? én nem találok sehol!
szerk.: jah igen amúgy gyönyörű szép munka! grat hozzá!
-
jones965
Modder
válasz
mexicanraven #6 üzenetére
Köszi, igyekeztem.
-
mexicanraven
senior tag
Grat, nagyon szép!
-
jaja1981
addikt
Mennyibe fájt így a végére?
Amúgy grat hozzá. -
waverider
senior tag
szép munka, tiszteletem uram!
-
pincehely
addikt
Huh a kábelharisnyázás a legbaróbb!
De amúgy az egész ahogy van istenkirály -
ttower
aktív tag
gratulálok a házhoz. gravírozást vállalsz másnak is?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Régóta foglalkozom vele, hogy a meglévő házamat hogyan lehetne átalakítani, hogy ne tűnjön zsúfoltnak
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest