- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexception
csendes tag
Sziasztok!
Van egy elektromos gitárom, amit géphez szoktam kötni és az alábbi problémám adódott:
Volt egy régebbi laptopom (Toshiba Satellit C660), amin tökéletesen ment az elektromos gitárom
(ha egy előerősítővel rákötöttem egy jack-el... )
Viszont miota meg van az új laptopom ez nem mukodik... (Asus ROG gl553vw)
Akkor mukodik csak, ha egy USB-s jack átalakítóval kötöm hozzá a géphez
(akkor viszont semmi másnak nincsen hangja a Windowsban, még a youtube videókat se tudom elindítani)Szerintetek mi lehetne itt a megoldás ebben a helyzetben?
-
Eastman
addikt
-
Picco
addikt
en sajnos nem fogok tudni segiteni, de szerintem sokaknak segitene ha feltennel egy olyan kepet ami az egesz gitart mutatja esetleg tobb oldalrol is.
kalappal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Üdvözlök mindenkit, aki betévedt. A probléma a következő: a következő fényképeken bemutatok egy hangszert, amiről...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest