- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheElf
csendes tag
DigitXT: Alapvetően ott a gond, hogy mindenkinek elege van a ''jogvédők'' által előadott rendszeres műsorokból, és nagyon kevés olyan ember van aki a szerzői jog megemlítése kapcsán az egyes írásokat önállóan értelmezné, annál több ember van aki már a copyright szó hallatán ideges. Teljes joggal, az 5. bekezdésben leírt kép elég jól jellemzi miért van elege nagyon sok embernek a kérdésből, és miért mondja azt, csak azért is letöltöm. Nem tudom azt mondani, hogy ne lenne igaza.
Azért kezdtem bele a témába, mert sajnos a ProART és társai részéről a legfőbb érv, hogy a másik oldal meg sem szólal, tehát biztos nincs érvük, biztos bűnözők, stb.
Sok érv, sok szempont kell ahhoz, hogy kiadók, a ''jogvédők'' ellenében megálljanak azok a ''vádak'' amik sajnos elkerülhetetlenek. -
DigitXT
félisten
Szerintem ez érdekes írás.
A többit nem olvastam még,
csak a screenshotosat, de
ez alapján nem értem az
ott menő fikázást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest