Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
VágniValó #21 üzenetére
Az ő hangjával se lenne gond, ha a saját "emberi" hangján beszélne. Nem tudom hogy az extra nyávogást, sipitozást direkt kérik, vagy ő dobja be, de nekem nagyon nem jön be. Leonard hangját egész eltalálja, amikor normál hangon beszél.
Ott a fő probléma talán az, hogy a nehezen lefordítható szóbeli humort, nyávogós hangokkal akarták volna tuningolni. Ha már nem vicces amit mond, legyen vicces ahogy mondja. Na ettől viszont idegesítő lesz az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest