Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
A ReadyBoost azokon a gépeken hatékony, amiknek lassú a háttértárolója.
Az asztali gépemen, RAID0 tömbben üzemel 2 merevlemezem. A tesztek alatt általában lassított a ReadyBoost. A legjobb eredmény az azonos betöltési idő volt.
Van egy netbookom. SSD-nek csúfolt háttértárolóról fut a rendszer. Ezen a gépen jelentős sebességnövekedést jelent a bekapcsolt ReadyBoost.Amint elfogadható áron jelennek meg Az USB3 kompatibilis eszközök, asztali merevlemezeken gépeken is nagyot fog dobni a ReadyBoost. (Megint egy MS fejlesztés, ami beelőzte a korát.)
-
The DJ
addikt
válasz
gamerkiller
üzenetére
MSN-be javarészt 0-24-ig be vagyok jelentkezve, akkor is, ha nem vagyok gép előtt (kivétel talán csak a hétvége) és az elfoglalt módnak mindössze annyi a lényege, hogy egy időben több kedves ismerősömnek is szokása volt hogy hangokkal ébresztett vagy addig küldözgette őket, míg fel nem függesztettem a tevékenységem és a gép elé nem kerültem. Ez alvás közben volt a legzavaróbb, ezért átnyomtam elfoglaltba és azóta már csak ezt az egy módot használom, mivel az állandóan bejelentkező emberek kis ablaka is eléggé zavart

-
The DJ
addikt
válasz
gamerkiller
üzenetére
Mert aztán kiderül, hogy mégse olyan gyors és összemegy a imént megnőtt e-péniszem

-
The DJ
addikt
"Nem vagy gyors, nem vagy gyors, nem vagy gyors." Ezt a mondatot ismételgettem mantraként a fejemben mikor rákattintottam a Live Mail ikonjára és mire kettőt pislantottam már ott is állt előttem teljes pompájában. Aztán átváltottam Photoshop CS4-re és az is rögtön a képembe ugrott. Ez gyorsabb. De ha mégse akkor is jó, mert el tudtam hitetni magammal, hogy mégis

-
The DJ
addikt
Lehet, hogy egy izmosabb asztali gépen más a dolog fekvése egy 7200-es 16 mega cache-es HDD esetében, de esetemben egy mezei 5400-as laptop HDD-ről van szó, ami nem igazán a fürgeségéről híres és a lapozófájl elérése gyorsabb lehet ezen a módon, mint egyébként. Persze ez is lehet a placebo hatás, gyorsulást érzek, mert gyorsulást akarok érezni

-
Metalfan
senior tag
Én még anno nem vettem észre gyorsulást

Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet, hogy nem tűnt fel nekem a fél másodperccel gyorsabb betöltés