- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Hű hallod... Lekaptam ezt a Rainmetert... Itt aztán van beállítási lehetőség...
-
The DJ
addikt
Nem olyan bonyolult az a Rainmeter, mint elsőre látszik...pár óra alatt párom is úgy kitanulta, hogy szebb desktopokat készít a segítségével, mint én
Úgy kell kezdeni, hogy keresgélsz hozzá "skineket" (a kiegészítőket így hívja a program), és ami hasznosnak vélsz bekapcsolod és elhelyezed egy neked tetsző helyre. Persze így még nem lehet ennyire egyedi asztalokat csinálni, de kezdetnek tökéletes. Aztán felmerül benned az igény, hogy ezt a szöveget át lehetne-e írni, ezt a vonalat át lehetne-e színezni, arrébb lehetne-e tenni, stb. és már indul is a móka. A Desktopos topikban is nagyon segítőkészek
StxleXP helyett pedig ott a Window Blinds
Egyébként köszi
-
lorcsi
veterán
baromi jók ezek a skinek
én is próbáltam ezt a rainmetert,d e anynira részletesen lehet állítgatni benne, hogy azt se tudtam mi micsoda
volt régebben egy stylexp azzal szépen könnyen bepakoltam midnent, de már nem megy a mostani xp-n -
csusza`
senior tag
Zsír, nekem az első asztalod tetszik leginkább. A red háttér az ugye Converse? Nekem bőven jó ennyi minden. Az oldalsáv az is valami külön progi? Nem a beépített Win7-esnek tűnik.
Közben elolvastam a kommenteket és okosabb lettem!
Nem szóltam!
-
The DJ
addikt
Ápdét! 06.05
-
JoeYi
őstag
esetleg megvan a fás háttér nagy felbontásban? Szeretném megfesteni
-
-
The DJ
addikt
Köszi mindenkinek
Ezek is Rainmeter skinek (pluginek). Kell hozzá értelemszerűen a Rainmeter program maga és az óra meg a dátum skin. Ezeket customize.org-ról lehet letölteni valamint deviantartról. Az órát most meg nem mondom hirtelen honnan szedtem, a dátumot viszont innen: [link] (Ebben is ugyanaz az óra egyébként, csak el vannak forgatva, de ezeket is lehet mókolni a beállításokban, ergo vissza lehet állítani mindent az eredeti szögre).
14adam: A net sebesség grafikon is Rainmeter bővítmény, ha jól emlékszem alapból is tartalmazza a program az Enigma részben (Enigma/Sidebar/Network)
Ezen felül a felső rész sima RocketDock, csak egyedi ikonokkal meg skinnel és ki van cserélve a start gomb meg a használt programok ikonjai.
-
14adam
addikt
engem a net sebbesség grafikon érdekelne
Milyen programokat használtál?
Baromi jók lettek -
Lenry
félisten
jó lett, nekem sajnos se türelmem, se fantáziám az ilyenhez
viszont az alsó képen az óra/dátum tetszik. az hogy működik? honnan tudnám letölteni?
-
Majd egyszer nekiállok. Jelenleg a widgeteket is letiltottam...Most tűnt csak fel, hogy semmiféle extra külcsínt nem használok...pedig XP telepítéskor körülbelül ötödik helyen volt a StyleXP...viszont ha megengeded, elkérném a felső képecskét, olyan aranyos (a szöveg
). Köszi.
-
The DJ
addikt
Az az érdekes belső IP valószínű a Hamachi miatt van
Egy jó fél évig én is el voltam az Win7 alap témájával, de most ahogy betértem az asztal csinosítgatók topikjába elkapott engem is a láz, hogy valamit újítsak végre. És azóta használom is az asztalt és gyönyörködöm benne, mert üdítő végre valami újít látni
Ajánlom neked is, hogy próbálkozz meg vele, de vigyázz, mert addiktív...este elkezdtük párommal és reggel 6-kor még a Rainmeterrel szórakoztunk
-
Érdekes a gép LAN IP címe
Szép lett, bár egyik sem nekem lett kitalálva. Jelenleg meg vagyok elégedve az alap Win7 teljesen fekete alaptémájával. Persze pár évig így voltam XP-vel is. Aztán valahonnan szereztem StyleXP-t, és felborult a világ -
chubii
senior tag
Hát gratula....
Nagyon király mind a 2 !
Azt hiszem én lusta lennék nekiállni egy ilyen dolognak -
JuliusCaesar
tag
Ember barátjáról, koczkát asztaláról
-
The DJ
addikt
válasz
szombatitomi #4 üzenetére
Annyira nem bonyolult, főképp Rainmeter kell hozzá és sok türelem, mert idő kell míg átlátod meg belerázódsz, de utána egész gyorsan lehet dolgozni vele. Az a nagy előnye, hogy nincs olyan, amit nem tudsz megoldani benne. Mindent átírhatsz magyarra, minden színt, hátteret, szöveget módosíthatsz és még sorolhatnám
-
szombatitomi
senior tag
Húú, ez nagyon szép!
Az alsót én is szívesen megcsinálnám. -
Janix14
csendes tag
Az alsó hátteret elkérhetném?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Itt lesznek nyilvántartva az asztalaim változásai, mindig legalul lesz a legfrisebb Meguntam a Win7 alapértelmezett...
- Milyen videókártyát?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Raspberry Pi
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest