- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Hű hallod... Lekaptam ezt a Rainmetert... Itt aztán van beállítási lehetőség...
-
The DJ
addikt
Nem olyan bonyolult az a Rainmeter, mint elsőre látszik...pár óra alatt párom is úgy kitanulta, hogy szebb desktopokat készít a segítségével, mint én
Úgy kell kezdeni, hogy keresgélsz hozzá "skineket" (a kiegészítőket így hívja a program), és ami hasznosnak vélsz bekapcsolod és elhelyezed egy neked tetsző helyre. Persze így még nem lehet ennyire egyedi asztalokat csinálni, de kezdetnek tökéletes. Aztán felmerül benned az igény, hogy ezt a szöveget át lehetne-e írni, ezt a vonalat át lehetne-e színezni, arrébb lehetne-e tenni, stb. és már indul is a móka. A Desktopos topikban is nagyon segítőkészek
StxleXP helyett pedig ott a Window Blinds
Egyébként köszi
-
lorcsi
veterán
baromi jók ezek a skinek
én is próbáltam ezt a rainmetert,d e anynira részletesen lehet állítgatni benne, hogy azt se tudtam mi micsoda
volt régebben egy stylexp azzal szépen könnyen bepakoltam midnent, de már nem megy a mostani xp-n -
csusza`
senior tag
Zsír, nekem az első asztalod tetszik leginkább. A red háttér az ugye Converse? Nekem bőven jó ennyi minden. Az oldalsáv az is valami külön progi? Nem a beépített Win7-esnek tűnik.
Közben elolvastam a kommenteket és okosabb lettem!
Nem szóltam!
-
The DJ
addikt
Ápdét! 06.05
-
JoeYi
őstag
esetleg megvan a fás háttér nagy felbontásban? Szeretném megfesteni
-
-
The DJ
addikt
Köszi mindenkinek
Ezek is Rainmeter skinek (pluginek). Kell hozzá értelemszerűen a Rainmeter program maga és az óra meg a dátum skin. Ezeket customize.org-ról lehet letölteni valamint deviantartról. Az órát most meg nem mondom hirtelen honnan szedtem, a dátumot viszont innen: [link] (Ebben is ugyanaz az óra egyébként, csak el vannak forgatva, de ezeket is lehet mókolni a beállításokban, ergo vissza lehet állítani mindent az eredeti szögre).
14adam: A net sebesség grafikon is Rainmeter bővítmény, ha jól emlékszem alapból is tartalmazza a program az Enigma részben (Enigma/Sidebar/Network)
Ezen felül a felső rész sima RocketDock, csak egyedi ikonokkal meg skinnel és ki van cserélve a start gomb meg a használt programok ikonjai.
-
14adam
addikt
engem a net sebbesség grafikon érdekelne
Milyen programokat használtál?
Baromi jók lettek -
jó lett, nekem sajnos se türelmem, se fantáziám az ilyenhez
viszont az alsó képen az óra/dátum tetszik. az hogy működik? honnan tudnám letölteni?
-
Majd egyszer nekiállok. Jelenleg a widgeteket is letiltottam...Most tűnt csak fel, hogy semmiféle extra külcsínt nem használok...pedig XP telepítéskor körülbelül ötödik helyen volt a StyleXP...viszont ha megengeded, elkérném a felső képecskét, olyan aranyos (a szöveg
). Köszi.
-
The DJ
addikt
Az az érdekes belső IP valószínű a Hamachi miatt van
Egy jó fél évig én is el voltam az Win7 alap témájával, de most ahogy betértem az asztal csinosítgatók topikjába elkapott engem is a láz, hogy valamit újítsak végre. És azóta használom is az asztalt és gyönyörködöm benne, mert üdítő végre valami újít látni
Ajánlom neked is, hogy próbálkozz meg vele, de vigyázz, mert addiktív...este elkezdtük párommal és reggel 6-kor még a Rainmeterrel szórakoztunk
-
Érdekes a gép LAN IP címe
Szép lett, bár egyik sem nekem lett kitalálva. Jelenleg meg vagyok elégedve az alap Win7 teljesen fekete alaptémájával. Persze pár évig így voltam XP-vel is. Aztán valahonnan szereztem StyleXP-t, és felborult a világ -
chubii
senior tag
Hát gratula....
Nagyon király mind a 2 !
Azt hiszem én lusta lennék nekiállni egy ilyen dolognak -
JuliusCaesar
tag
Ember barátjáról, koczkát asztaláról
-
The DJ
addikt
válasz
szombatitomi #4 üzenetére
Annyira nem bonyolult, főképp Rainmeter kell hozzá és sok türelem, mert idő kell míg átlátod meg belerázódsz, de utána egész gyorsan lehet dolgozni vele. Az a nagy előnye, hogy nincs olyan, amit nem tudsz megoldani benne. Mindent átírhatsz magyarra, minden színt, hátteret, szöveget módosíthatsz és még sorolhatnám
-
szombatitomi
senior tag
Húú, ez nagyon szép!
Az alsót én is szívesen megcsinálnám. -
Janix14
csendes tag
Az alsó hátteret elkérhetném?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest