Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Jó volt, meg minden, sajnálni fogom, hogy nem lesz többet.
A baltával faragott arcokat is meg lehetett szokni egy idő után, az új sorozat kinézete után meg már egyenesen visszasírom ezt a képivilágot.Viszont volt valami, ami nagyon idegesített és amitől mindig falra másztam.
Már a filmekben is, de a cw-ben hatványozottabban: Padmé faszkodásai.Gáz, hogy beállították egy rettenet naív, eltökélt, tiszta lénynek, aki hisz a köztársaság alapelveibe és hisz a konfliktus mentes problémamegoldásban, mind ezt olyan köntösbe rakva, hogy egy 3 éves is megértse, hisz alapvetően nekik szólt a sorozat, de túl gyerekes és egyszerű volt a maga tökéletességével és idealizált lelkével.
Nagyon idegesítő karakter, jobban utálom, mint jar jart!
Falramásztam mindig a jeleneteitől.Valamint az order 66-es szálat is egy kicsit túl elnyújtottnak éreztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest