- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Jó volt, meg minden, sajnálni fogom, hogy nem lesz többet.
A baltával faragott arcokat is meg lehetett szokni egy idő után, az új sorozat kinézete után meg már egyenesen visszasírom ezt a képivilágot.Viszont volt valami, ami nagyon idegesített és amitől mindig falra másztam.
Már a filmekben is, de a cw-ben hatványozottabban: Padmé faszkodásai.Gáz, hogy beállították egy rettenet naív, eltökélt, tiszta lénynek, aki hisz a köztársaság alapelveibe és hisz a konfliktus mentes problémamegoldásban, mind ezt olyan köntösbe rakva, hogy egy 3 éves is megértse, hisz alapvetően nekik szólt a sorozat, de túl gyerekes és egyszerű volt a maga tökéletességével és idealizált lelkével.
Nagyon idegesítő karakter, jobban utálom, mint jar jart!
Falramásztam mindig a jeleneteitől.Valamint az order 66-es szálat is egy kicsit túl elnyújtottnak éreztem.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest