Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
A Hardforumosok szerint a Cell Factor PPU-val és dualcore CPU-val is ugyanolyan sebességgel futott. Ez érvényes a szétrobbanó dolgokra, CPU-val viszont nem volt cloth és fluid megjelenítés. Az összes robbanásnál, többszöri felvételnél, figyeltem az átlag-fps-t és a pillanatnyit, és a fogyasztásmérőt is, de nem tapasztaltam lassulást GRAW-ban, és a mérő sem ugrott meg jobban PPU-val mint nélküle, pedig GPU-tesztekben elég alaposan ingadozni szokott a fogyasztásmérő eredménye, ami annyit jelent, hogy meglehetősen gyorsan reagál a fogyasztásváltozásra.
A GPU-val kapcsolatos kijelentésedet kissé erősnek tatrom, most így a DX10 és unified shader előtt pár hónappal. -
orbano
félisten
eyecandynal akkor lesz tobb, ha lesz elterjedt, egyseges api, egysegesen megnovekedett szamitasi kapacitassal.
gpu-bol pedig ugyanugy be lehet rakni +1-et a gepbe, mint egy ilyen kartyabol. raadasul nem hiszem, hogy fp teljesitmenyben mondjuk egy x1600xt nagyon alul maradna a physXhez kepest
Ja es szamold ki, hogy mondjuk egy kov generacios 4magos proci legalabb. 8x akkora teljesitmenyt biztosit majd, mint amire a Havok Source-ban hasznalt verziojat tervezték.
Egyébként szerintem az lenne az okosabb dolog, ha AI gyorsítót hoznának ki, a fizikát pedig a cpuval számoltatnák.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest