- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilos9999
csendes tag
hát én elég vájtfülü vagyok. Alapzaj nálam nincs. Eredeti fülhallgatóval is szép hangja van a telefonnak. Rádió persze zúghat. Jack adapterrel még hangfalra is kirakom vele az mp3akat és nagyon szépen szól, semmi baja. Használom egy nem márkás másik fülhallgatóval, azon picit torz néha, de nyilván a fülhallgató hibája.
Az mp3ak egyedi ismétlése meg ilyenek tekintetében nem a világ legfejlettebb szoftvere, de a beépített is megállja a helyét. -
Zsolto
őstag
Szia!
MP3-ejátszónak az LCG Jukebox-ot használom, szerintem minden igényt kielégít. Ezercsatornás EQ, elalvási időzítő (nagy királyság, ha bealszol éjjel zenehallgatás közben, nem merül le reggelre a teló), jól irányítható, értelmes fájlkezelés (nem akar mindenáron id3 tagek alapján csoportosítani, attól ui. hányok), számtalan egyéb funkció.
Elég igényesnek mondom magam a hangzásra, de a _csak fülhallgatóval_ hallható és halk részeknél elég zavaró alapzajtól (sssssssss-hangtól) eltekintve elégedett vagyok vele, igaz, én is vettem egy CX300-ast hozzá.
Szóval nekem mp3 (sőt, divx) lejátszóként is nagyon bejött a 6120C.
Valaki írt a CityBloxx térkép-méretéről. A 6300-n 7x7-es volt, ezen már csak 5x5. Nagy kár.
-
Nordik
őstag
Zenei oldalról ne számíts semmi jóra, ami a hangminőséget illeti.
Én először gyári fülessel használtam, azzal nagyon rossz volt, utána vettem hozzá egy sennheiser fülest, azzal több lett a baszus, de ígyse az igazi. És a telónak zenelejátszáskor van egy kis alapzaja amit persze csak fülessel hallasz. A hangszóró viszont kitűnő rajta! Szóval ne számíts egy walkman mobilra, zenei téren.
Kamerája egész jó, körül belül mint egy SE 2MP-s kamerája. Egyedül sötét helyen szerintem alulmarad, nagyon zavaros lesz a kép. Ott a vaku, de ígyis mintha csíkos lenne a kép.
Engem még a hangminsőg zavar beszélgetéskor, teljesen élettelen a minősége, nem annyira tiszta, kicsit mintha doboz hangja lenne vagy nemtudom. A mikrofonja viszont jó.
Testreszabhatóságból nincs hiány, bármit megtudsz csinálni szinte.
A kijelzője gyönyörű szerintem, észrevenni hogy 16 millió színű. Bár egy nagyon kicsivel lehetne nagyobb, de ígyis megfelelő.
A 3G tökéletesen működik, sőt ahol elérhető ott a 3.5G is.
Én ezeket a hibákat találtam a telefonba, amibe beletudok kötni, gyorsasággal stb. egyáltalán nincs probléma! A 369-es proci nagyonjól teljesít a telóba! Menübe se lassul be, sehol, és nem is fagy le! Szóval symbiantól ne félj, ez már nem a régi
Szerintem mindenképpen 6120c-t vedd, ha zenei téren nem annyira fontos a hangminőség. -
nike_
addikt
-
Endr00
aktív tag
Szerintem két baja is van a zenei oldalával a telonak:
1. nagyon erös alapzaj van (amugy hangzásilag jo)
2. Nincs rendes szoftver hozzá (legalább is én még nem találtam jol müködö, jol hagzo stb szoft-ot), én a Core playert használom, az nem olyan rossz csak a kezelés egyáltalán nem logikus.Amugy a fülesen is mulik, a gyári füles kritikán aluli minöségü pl. egy Sennheiser cx300-hoz képest. kb ennyi.
mod: Amugy nem ismerem a k700 hangját, de hallottam egy SE k750-t walkman fülessel, és az mindent elver hangázsilag, még a 6120-at is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előre megajánlotta a Nokia a 6120-nak a klasszikus jelzőt, ami elég nagy önbizalomra vall.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest